Ο Πρίγκιπας «κερδίζει» σε ποιότητα, νοστιμιά και εξυπηρέτηση

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 16 Δεκεμβρίου 2020
Ο Πρίγκιπας «κερδίζει» σε ποιότητα, νοστιμιά και εξυπηρέτηση

Ο Πρίγκιπας είναι το ψητοπωλείο που αποθέωσε το εθνικό μας street food! Με καταβολές από τη Βόρεια Ελλάδα, μας σύστησε το σουβλάκι από την αρχή, χαρίζοντας ατέλειωτες στιγμές απόλαυσης και νοστιμιάς!

prigkipas-franchise-street-food

Στον Πρίγκιπα το ψητοπωλείο – street food βρίσκουμε κρέας από μαύρο χοίρο, προβατίνα Τυρνάβου και βουβάλι Κερκίνης. Όμως, στο αυθεντικό, ελληνικό street food spot, απολαμβάνουμε και χέλι φιλέτο καπνιστό, πέστροφα φιλέτο όπως και χορτοφαγικό μπιφτέκι. Ο κιμάς του (ανάμεικτος χοιρινός + μοσχαρίσιος και ζυμωμένος με βουβαλίσιο γάλα) είναι τόσο νόστιμος όσο κι αφράτος! Για τις υπόλοιπες γεύσεις του Πρίγκιπα, δηλαδή χοιρινό, πανσέτα, κοτόπουλο και λουκάνικο Τζουμαγιάς τα λόγια περιττεύουν και κάνουν τους γευστικούς μας κάλυκες να «χοροπηδούν» από ευτυχία!

prigkipas-franchise-balkan-burger

Ακόμα και στα lockdows o Πρίγκιπας συνεχίζει να αποτελεί πρώτη επιλογή μέσω της υπηρεσίας delivery, η οποία λειτουργεί άψογα με γνώμονα πάντα την ικανοποίηση του πελάτη. Προχώρησε στη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την αντιμετώπιση του ιού COVID-19 και εκπόνησε ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης, με σκοπό την προφύλαξη των εργαζομένων, την απρόσκοπτη λειτουργία του street food spot αλλά και την προστασία της υγείας των πελατών και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων.

«Ο Πρίγκιπας είναι μία έξυπνη πρόταση franchise που ευνοείται από τις συγκυρίες. Εν μέσω καραντίνας μείναμε όρθιοι. Η δουλειά μας ανέβηκε, οι παραγγελίες αυξήθηκαν γιατί ο κόσμος γνωρίζει πως ακολουθούμε όλους τους κανόνες υγιεινής. Μας εμπιστεύεται και είμαστε ευγνώμονες για αυτό», αναφέρει ο Κωστής Χριστάκης, Ιδρυτής του Πρίγκιπα.

prigkipas-franchise-souvlaki

Για όσες επιχειρήσεις εστίασης αναγκάζονται να παραμείνουν κλειστές προσωρινά, ο κ. Χριστάκης έχει κάτι να προτείνει: «Εστιατόρια που παραμένουν κλειστά, μπορούν με μία μικρή μετατροπή να ανοίξουν πάλι, λειτουργώντας ως «Πρίγκιπας». Χωρίς καμία αλλαγή μέσα στο κατάστημα, με μία γρήγορη εκπαίδευση από το προσωπικό μας, οι επιχειρήσεις αυτές μπορούν να μείνουν ανοιχτές, να πουλούν τα δικά μας προϊόντα, να στέλνουν παραγγελίες μέσω των πλατφόρμων e-food και wolt με τις οποίες συνεργαζόμαστε και να βγάζουν κέρδος».

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ