Ο Πρίγκιπας δημιουργεί μία νέα κατηγορία καταστήματος στο street food

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 13 Οκτωβρίου 2020
Ο Πρίγκιπας δημιουργεί μία νέα κατηγορία καταστήματος στο street food

Ο Πρίγκιπας, το αυθεντικό, ελληνικό street food με αφετηρία τα Εξάρχεια, βρέθηκε φέτος και στον Άλιμο μέσω συνεργασίας franchise, ώστε να μυήσει και τα Νότια Προάστια στις εκλεκτές του γεύσεις!

prigkipas-franchise-street-food-kempapia

Ο ξακουστός Πρίγκιπας είναι το πρώτο street food spot που εφάρμοσε… στα όρθια τη farm-to-table φιλοσοφία. Ο πελάτης μπορεί να γευματίσει στον λιτό και φιλικό χώρο του Πρίγκιπα, είτε να κάνει μια γρήγορη στάση για να απολαύσει μαύρο χοίρο από ελληνικές φάρμες, βουβάλι από την Κερκίνη ή προβατίνα από την Ελασσόνα, πάντα σε προσιτές για όλους τιμές. Και η απόλαυση συνεχίζεται με πέστροφα από τις πηγές του Λούρου και χέλι Παμβώτιδος, τυλιγμένα σε πίτα, εξυψώνοντας το εθνικό μας street food!

prigkipas-franchise-psitopolio

Ο Πρίγκιπας πρεσβεύει ότι η κρεατοφαγία με ανώτερης ποιότητας πρώτη ύλη είναι μια προσιτή γκουρμέ υπόθεση την οποία δεν χρειάζεται να πας σε ακριβό εστιατόριο για να απολαύσεις. Αυτό το όραμα για αναβάθμιση του εθνικού μας street food, ο Πρίγκιπας συνεχίζει να το υπηρετεί πιστά και στην post Covid-19 εποχή, προσφέροντας μία άκρως ελκυστική πρόταση franchise σε υποψήφιους συνεργάτες που διαθέτουν ήδη ένα κατάστημα, ή επιθυμούν να ξεκινήσουν εξ αρχής το δικό τους street food spot.

prigkipas-franchise-souvlaki-pestrofa

Ο Κωστής Χριστάκης, Ιδρυτής του Πρίγκιπα, αναφέρει: «Οι διαδικασίες για το στήσιμο του καταστήματος είναι πάρα πολύ απλές. Τα καταστήματα είναι μικρά. Δεν χρειαζόμαστε designer. Τα δημιουργούμε μόνοι μας για αυτό ακριβώς έχουν τη δική μας πινελιά, χωρίς υψηλό κόστος. Τα νέα σημεία που θα ανοίξουν στην Αττική, σαφώς και δεν ξεκινούν από το μηδέν. Ο Πρίγκιπας είναι ήδη πολύ γνωστός με πιστό πελατειακό κοινό το οποίο έρχεται από τις γύρω περιοχές στο κέντρο της Αθήνας, ειδικά για εμάς. Για παράδειγμα, το κατάστημα του Αλίμου δουλεύει με πελάτες που μας επισκέπτονταν στα Εξάρχεια».

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Πρίγκιπα, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ