Ο Πειραιάς γέμισε μαγική χρυσόσκονη από το Hans & Gretel!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 28 Αυγούστου 2019
Ο Πειραιάς γέμισε μαγική χρυσόσκονη από το Hans & Gretel!

Είναι μαγικό και πέρα για πέρα αληθινό! Η καλή μάγισσα Έμιλυ καβάλησε τη σκούπα της κι άρχισε να ραίνει με νότες μαγείας τους επισκέπτες του νέου, θεματικού καταστήματος Hans & Gretel που βρίσκεται στον Πειραιά και υποδέχεται νέο «κύμα» μικρών και… μεγάλων παιδιών! Ντόπιοι και τουρίστες, ζευγάρια αλλά και οικογένειες μπορούν να απολαύσουν το δικό τους chimney cake, την αγαπημένη τους bubble waffle, παγωτά που εξιτάρουν τον ουρανίσκο και δεκάδες ζαχαρωτές λιχουδιές!

hans-and-gretel-pireas

Το νέο κατάστημα στον Πειραιά είναι το 9ο κατά σειρά, ενώ αναμένεται σύντομα συνέχεια με το επόμενο Hans & Gretel να ανοίγει στην Κωνσταντινούπολη. Ο Πειραιάς έχει ακόμη ένα plus! Διαθέτει και καθιστικό χώρο, για να μπορούν οι «μαγεμένοι» του να απολαύσουν το δικό τους αγαπημένο γλύκισμα στον χώρο του καταστήματος. Αποτελεί τη ζωντανή απόδειξη δηλαδή ότι το δίκτυο Hans & Gretel προσαρμόζει τους τύπους καταστημάτων του σε πολλαπλές αγορές, για πολλαπλά χαμόγελα πελατών αλλά και franchisees!

hans-and-gretel-hungry-for-magic

Ένα αέναο ταξίδι κερδοφορίας κι επιτυχίας

Ταξιδεύει παντού! Γιατί είναι διαχρονικό , προσαρμόζεται σε αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού και διαθέτει όλους τους απαραίτητους πυλώνες  μιας επικερδούς επιχείρησης. Τα έμπειρα ιδρυτικά μέλη του concept, σε συνεργασία με τη THE FRANCHISE CO.- σύμβουλοι επιχειρήσεων franchise, έχουν αναπτύξει ολοκληρωμένα συστήματα και τυποποιημένες διαδικασίες, τα οποία αποτελούν ένα καθοδηγητικό μονοπάτι στον δρόμο του μέσα στην αγορά του franchising.

hans-gretel-sweet-candy-factory

Με το δικό της μαγικό ραβδάκι, η ομάδα της Hans & Gretel εφαρμόζει παράλληλα ένα ολιστικό μοντέλο εκπαίδευσης, κατά το οποίο εναλλάσσεται η θεωρητική με την πρακτική εκπαίδευση. Η διαδικασία αυτή καλύπτει τη γνωστική ενημέρωση σχετικά με όλες τις καθημερινές λειτουργίες της επιχείρησης. Επομένως, ο συνεργάτης – franchisee είναι έτοιμος να ξεκινήσει τη δική του παραμυθένια πορεία στην επιχειρηματικότητα, από την πρώτη κιόλας στιγμή, με μαγική ευκολία!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

HANS & GRETEL