Ο Mailo ετοιμάζεται για το επόμενο ταξίδι και σε θέλει μαζί του!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 28 Φεβρουαρίου 2020
Ο Mailo ετοιμάζεται για το επόμενο ταξίδι και σε θέλει μαζί του!

Σε όλη την Ελλάδα βάλθηκε να διαδώσει την πρωτότυπη ιδέα του street food στην κατηγορία φρέσκιας πάστας ο Mailo. Το Mailo’s – The Pasta Project ξεκινά πλέον να αναπτύσσεται με τη μέθοδο του franchising, φιλοδοξώντας να σαγηνεύσει ακόμα περισσότερους… pasta lovers.

Ο Mailo απευθύνεται στους λάτρεις της καλής μακαρονάδας, δηλαδή πρακτικά σε όλους. Ανταποκρινόμενο στην ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή για γρήγορες, ποιοτικές και χορταστικές προτάσεις, βασισμένες σε αυθεντικές, πρωτότυπες συνταγές, το Mailo’s – The Pasta Project ανεβάζει στο επόμενο επίπεδο τη γαστρονομική απόλαυση.

MAILO'S THE PASTA PROJECT

Η διαχρονική γοητεία της Ιταλικής Κουζίνας γίνεται προσιτή, με αχνιστές μακαρονάδες για κάθε ώρα της μέρας, φρέσκα ζυμαρικά και χειροποίητες σάλτσες που μας ταξιδεύουν γευστικά στις ιταλικές τρατορίες, καθώς η «μαγεία» της ιταλικής γαστρονομίας παντρεύεται με την street food κουλτούρα.

Χάρη στο φρέσκο, εναλλακτικό concept και τον cozy χώρο, το Mailo’s έχει αποκτήσει φανατικό καταναλωτικό κοινό μέσα σε λίγους μόνο μήνες λειτουργίας! Άλλωστε, η αγάπη για την Ιταλική Κουζίνα και τη μακαρονάδα δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ και… ο Mailo’s ξέρει τη συνταγή.

Με ισχυρό brand name, το ευέλικτο και κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο του Mailo’s διευκολύνει τον franchisee να ξεκινήσει το δικό Pasta Project σε μικρό χρονικό διάστημα. Χαρακτηριστικό του συστήματος franchise αποτελούν οι πολλαπλές πηγές εσόδων και τα διαφορετικά κοινά στα οποία απευθύνεται. Παράλληλα, έχει σχεδιαστεί ώστε να εξασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα και ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα

Μάθετε περισσότερα για την επιχειρηματική πρόταση του Mailo’s – The Pasta Project εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MAILO’S THE PASTA PROJECT