Ο ιδρυτής του Mailo’s στη λίστα “Forbes 30 under 30 Greece”

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 07 Νοεμβρίου 2023
Ο ιδρυτής του Mailo’s στη λίστα “Forbes 30 under 30 Greece”

Ο Νίκος Μουτσουρούφης, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Mailo’s The Pasta Project, μπήκε στην ελληνική λίστα “Forbes 30 under 30” για το 2024 για την επιχειρηματική του δράση. Η ελληνική λίστα Forbes παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 6 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και περιλαμβάνει τους 30 πιο επιδραστικούς νέους ηλικίας κάτω των 30 ετών, σε τομείς όπως το επιχειρείν, οι επιστήμες, η κοινωνική συνεισφορά, η καινοτομία και ο αθλητισμός για το 2024. Η εκδήλωση διοργανώθηκε για πρώτη φορά από την ελληνική έκδοση του περιοδικού Forbes και το Forbesgreece.gr, με αφορμή την παρουσίαση της ελληνικής λίστας “Forbes 30 under 30” για το 2024.

Μια επιχειρηματική πρόταση κόντρα στις προκλήσεις της εστίασης

Ο Νίκος Μουτσουρούφης είχε μιλήσει στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023 σχετικά με τις πρακτικές που συνθέτουν μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση για τους επενδυτές, καθώς και τις στρατηγικές που επέτρεψαν στο concept να ευδοκιμήσει στο διαρκώς μεταβαλλόμενο και ανταγωνιστικό περιβάλλον της εστίασης. «Η πρόταση Mailo’s The Pasta Project δίνει την δυνατότητα διείσδυσης σε δύο ταχέως αναπτυσσόμενες αγορές, την αγορά του street food και την αγορά του delivery, μέσω online aggregators, με ισχυρή διαφοροποίηση και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Παράλληλα, προσφέρει ένα ευέλικτο, διαχειρίσιμο και ευπροσάρμοστο λειτουργικό και επιχειρηματικό μοντέλο το οποίο οδηγεί σε αποτελέσματα υγιούς ανάπτυξης, κερδοφορίας, και ευκαιρίες επανεπένδυσης στους franchisees», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μουτσουρούφης.

Οι υποψήφιοι franchisees, πριν αποφασίσουν να επενδύσουν σε ένα franchise concept εστίασης, οφείλουν να υπολογίσουν τη δύναμη του brand, την ευελιξία του επιχειρηματικού μοντέλου, την ικανότητα διείσδυσης σε πολλαπλές ζώνες και τη δομή κερδοφορίας.

Η αποτελεσματική προσαρμογή του concept στις νέες συνθήκες, ικανοποιώντας παράλληλα τις σύγχρονες ανάγκες κοινού, οι δικλείδες ασφαλείας που δημιουργεί για τον νέο franchisee, η ουσιαστική υποστήριξη και οι ευκαιρίες για κερδοφόρα ανάπτυξη, αποτελούν, μεταξύ άλλων, τους παράγοντες που συνέβαλαν στη διάκριση του Mailo’s The Pasta Project ως GOLD WINNER FRANCHISOR OF THE YEAR 2023. «Οι υποψήφιοι franchisees, πριν αποφασίσουν να επενδύσουν σε ένα franchise concept εστίασης, οφείλουν να υπολογίσουν τη δύναμη του brand, την ευελιξία του επιχειρηματικού μοντέλου, την ικανότητα διείσδυσης σε πολλαπλές ζώνες και τη δομή κερδοφορίας. Επιπλέον, το πώς ανταποκρίνεται το concept στην αλλαγή της συμπεριφοράς του καταναλωτή και το επιχειρηματικό μοντέλο στις πιέσεις της κερδοφορίας που φέρνει το νέο περιβάλλον», εξηγεί ο ιδρυτής του Mailo’s.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MAILO’S THE PASTA PROJECT