Ο Γρηγόρης με νέο κατάστημα στη Λεμεσό!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 04 Μαΐου 2023
Ο Γρηγόρης με νέο κατάστημα στη Λεμεσό!

Ο Γρηγόρης επεκτείνει την εξαιρετική εμπειρία καφέ, τις μοναδικές γεύσεις και τα απολαυστικά σνακ που χρησιμοποιούν αυθεντικά συστατικά, τα οποία τοποθετούν σταθερά το brand του στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεων του κοινού, σε ακόμη μια γειτονιά της Κύπρου.

Χάρη στο επιχειρηματικό του μοντέλο franchise, ο Γρηγόρης έχει εφαρμόσει μια ισχυρή στρατηγική ανάπτυξης που του έδωσε τη δυνατότητα να αποκτήσει κυρίαρχη παρουσία στον κλάδο της εστίασης, του καφέ και των σνακ. Αν και ξεκίνησε ως ένα μικρό κατάστημα στη Δάφνη το 1972, έκτοτε έχει επεκτείνει την εμβέλειά του σε περισσότερες από 360 τοποθεσίες franchise τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι να ενσωματώσει τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και την ποιότητά της στην καθημερινή ζωή των καταναλωτών, χρησιμοποιώντας τα πιο πρόσφατα εργαλεία που αντιστοιχούν σε κάθε εποχή. Η στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας δίνει προτεραιότητα στην ποιότητα, την αγορά και τις ανάγκες του πελάτη.

Πρόσφατα, η αλυσίδα franchise Γρηγόρης τιμήθηκε στα Franchise Success Awards 2022, λαμβάνοντας το βραβείο GOLD WINNER Excellence in Marketing 2022. Η αναγνώριση αυτή δόθηκε υπό το πρίσμα της ουσιαστικής συμβολής της εταιρείας στην ελληνική οικονομία και τον κλάδο του franchising. Παρά τις σημαντικές αλλαγές και αναδιοργάνωση, η εταιρεία κατάφερε να διατηρήσει την ηγετική της θέση στον τομέα του franchising υιοθετώντας μια καινοτόμο, πολύπλευρη και κερδοφόρα προσέγγιση μάρκετινγκ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΓΡΗΓΟΡΗΣ