Ο Γρηγόρης και ο Τερκενλής μαζί στο κέντρο της Αθήνας

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 16 Μαΐου 2022
Ο Γρηγόρης και ο Τερκενλής μαζί στο κέντρο της Αθήνας

Οι δύο αλυσίδες franchise, ο Γρηγόρης και ο Τερκενλής, άνοιξαν ένα συστεγαζόμενο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας. Στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας 64, σε απόσταση λίγων μέτρων από τη στάση Μέγαρο του μετρό, θα βρείτε τα φημισμένα & θρυλικά τσουρέκια, που μόνο ο Τερκενλής μπορεί να φτιάξει παρέα με τον μοναδικό καφέ του Γρηγόρη!

grigoris-franchise-coffee-snack

Κλασσικά, vegan, ή γεμιστά με κάστανο ή σοκολάτα. Παραδοσιακά γλυκά από τη Θεσσαλονίκη, όπως τρίγωνα κρέμας ή σοκολάτας και σιροπιαστά, είναι στη διάθεση των καταναλωτών για να τα απολαύσουν μόνοι ή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο σπίτι, στο γραφείο ή στη βόλτα από τον Τερκενλή. Από την άλλη, οι αγαπημένες γεύσεις του Γρηγόρη κάνουν το κάθε διάλλειμα της ημέρας ακόμα πιο ξεχωριστό. Εκλεκτά χαρμάνια, φρεσκοψημένες παραδοσιακές πίτες, λαχταριστά σάντουιτς και δροσερές σαλάτες, συνοδευμένα με ένα χαμόγελο από καρδιάς, σίγουρα φτιάχνουν την κάθε μέρα, από το ξεκίνημά της!

Το νέο αυτό κατάστημα αποτελεί ένα all day γευστικό προορισμό και απευθύνεται στο σύγχρονο καταναλωτή, προσφέροντάς του μία ξεχωριστή γευστική εμπειρία!