Ο Γρηγόρης γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και μας συστήνει το Love Donut!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 13 Φεβρουαρίου 2023
Ο Γρηγόρης γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και μας συστήνει το Love Donut!

Με το Love Donut γιορτάζει ο Γρηγόρης την πιο ρομαντική μέρα του χρόνου. Πρόκειται για ένα προϊόν φτιαγμένο με αγάπη για όλους τους ερωτευμένους, και όχι μόνο.

Το Love Donut, με γέμιση φράουλα, είναι «ντυμένο» στα ροζ. Με χρωματιστές τρούφες σε σχήμα καρδιάς και ροζ επικάλυψη, προκαλεί τις αισθήσεις και μας προσκαλεί να απολαύσουμε την ξεχωριστή γεύση του. Στο σπίτι, στο γραφείο, ή on the go, με το αγαπημένο μας πρόσωπο ή μόνοι, το Love Donut υπόσχεται να μας φτιάξει τη μέρα.

Το νέο προϊόν θα είναι διαθέσιμο όλη την εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου στα καταστήματα Γρηγόρης και online στο www.gregorys.gr ή στην εφαρμογή Gregory’s e-order App. Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα του Γρηγόρη στο Instagram για να δηλώσετε συμμετοχή στον «αγαπησιάρικο» διαγωνισμό, όπου ένα τυχερό ζευγάρι θα κερδίσει το πρωινό του για μία εβδομάδα και άλλα πέντε θα κερδίσουν δωρεάν καφέ & donutάκια full πραλίνα για απόλαυση στο φουλ.

Νέο κατάστημα Γρηγόρης στο Βόλο (2)

Το όραμα του Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης, με μια σταθερή στρατηγική ανάπτυξης μέσω του συστήματος franchise, έχει επιτύχει να γίνει μεγάλη δύναμη στον χώρο της εστίασης και του street coffee and snack. Ξεκινώντας από ένα μικρό κατάστημα στη Δάφνη το 1972, σήμερα έχει αναπτύξει πάνω από 360 καταστήματα franchise τόσο σε Ελλάδα όσο και σε εξωτερικό.

Το όραμα της εταιρείας είναι να γίνεται μέρος της καθημερινότητας του κάθε ανθρώπου μέσα από τα προϊόντα, τη φιλοξενία και την ποιότητά του. Αξιοποιώντας όλα τα νέα εργαλεία και τα δεδομένα της κάθε εποχής, η αναπτυξιακή του στρατηγική γίνεται πάντα με επίκεντρο την ποιότητα, την αγορά και φυσικά τον καταναλωτή.

H αλυσίδα Γρηγόρης βραβεύτηκε στα Franchise Success Awards 2022 με το βραβείο GOLD WINNER Excellence in Marketing 2022, για τη σημαντική του συμβολή στο franchising και στην ελληνική οικονομία γενικότερα. Η εταιρεία σε μια πολύ δύσκολη περίοδο αλλαγών και ανακατατάξεων πέτυχε να ηγηθεί στον χώρο του franchising ακολουθώντας μια καινοτόμα, πολύπλευρη και κερδοφόρα στρατηγική marketing.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΓΡΗΓΟΡΗΣ