Ο Γρηγόρης γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με Love Donut!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 14 Φεβρουαρίου 2024
Ο Γρηγόρης γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με Love Donut!

Ο Γρηγόρης γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ξεχωριστή προσθήκη στο μενού του! Η μέρα των ερωτευμένων πλησιάζει και ο Γρηγόρης, με το Love Donut, της δίνει μία ξεχωριστή γεύση αγάπης. Άλλωστε, ο έρωτας, όπως πολλοί λένε, περνάει πρώτα από το στομάχι. Το Love Donut του Γρηγόρη, που πέρυσι αγαπήθηκε πολύ και έγινε ανάρπαστο, έρχεται και φέτος να γλυκάνει τις καρδιές των ερωτευμένων, και όχι μόνο. Με ροζ επικάλυψη, τρούφα σε σχήμα καρδιάς και πλούσια γέμιση φράουλας, είναι απολαυστικό, όπως πρέπει να είναι κάθε στιγμή με το ταίρι σας, και ξεχωριστό όπως η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Θα το βρείτε την εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου, από 12 ως 18 Φεβρουαρίου, σε όλα τα καταστήματα Γρηγόρης και online στο www.gregorys.gr ή στην εφαρμογή Gregory’s e-order App. Είτε αγοράσετε ένα για να το μοιραστείτε με το άλλο σας μισό, είτε δύο για να φτιάξετε το πιο γλυκό ζευγάρι, η γιορτή σας θα έχει τη δική της… γλύκα.

Επειδή όμως γιορτή των ερωτευμένων χωρίς δώρα δεν γίνεται, ο Γρηγόρης διοργανώνει έναν διαγωνισμό σε Facebook και Instagram! Ένας τυχερός μαζί με το ταίρι του θα κερδίσουν ένα ταξίδι 2 διανυκτερεύσεων στο ρομαντικό Ναύπλιο, και 5 ακόμα τυχεροί θα κερδίσουν από ένα απολαυστικό πρωινό Γρηγόρης, φυσικά για δύο! Λάβετε και εσείς μέρος, γιατί η αγάπη δεν μπορεί να περιμένει!

Η ελκυστική επιχειρηματική πρόταση και η βράβευση του Γρηγόρη

Ο Γρηγόρης δραστηριοποιείται στον τομέα του franchising για περισσότερα από 30 χρόνια, μέσα στα οποία έχει αποκτήσει πολύτιμη τεχνογνωσία και εμπειρία. Γνωρίζοντας πλέον καλά τα βήματα της επιτυχίας, έχει σχεδιάσει μία πολύ ελκυστική πρόταση, η οποία καθιστά το κατάστημα Γρηγόρης μία εξαιρετική επιχειρηματική ευκαιρία.

H αλυσίδα Γρηγόρης βραβεύτηκε στα Franchise Success Awards με το βραβείο COFFEE & SNACK FRANCHISE 2023. «Είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας μία πλήρη προϊοντική γκάμα στον καφέ και το φαγητό, καθώς και μία μοναδική αγοραστική εμπειρία τόσο στο φυσικό όσο και στο online περιβάλλον», δήλωσε με αφορμή τη βράβευση ο Γιώργος Αραούζος, Διευθυντής Λειτουργίας & Ανάπτυξης του Δικτύου Γρηγόρης.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΓΡΗΓΟΡΗΣ