Ο Γρηγόρης επεκτείνεται περαιτέρω με νέο κατάστημα στα Χανιά

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 02 Αυγούστου 2023
Ο Γρηγόρης επεκτείνεται περαιτέρω με νέο κατάστημα στα Χανιά

Ο «Γρηγόρης» διεύρυνε πρόσφατα το δίκτυό του, καλωσορίζοντας ένα νέο κατάστημα στα Χανιά, ενισχύοντας την παρουσία του στον ανταγωνιστικό κλάδο της εστίασης.

Στρατηγικά επιλεγμένο σημείο

Η αλυσίδα «Γρηγόρης» διεύρυνε πρόσφατα το δίκτυο καταστημάτων του, με νέα προσθήκη στα Χανιά. Η στρατηγική κίνηση ανοίγματος νέου καταστήματος στην πολυσύχναστη περιοχή των Χανίων εναρμονίζεται απόλυτα με την τουριστική περίοδο του καλοκαιριού, ενώ πρόκειται για ένα προσεκτικά επιλεγμένο σημείο που προσελκύει σημαντική εισροή επισκεπτών τόσο τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Έτοιμο να φιλοξενήσει ένα ευρύ κοινό

Το νέο κατάστημα είναι πλήρως εξοπλισμένο και έτοιμο να καλύψει έναν μεγάλο αριθμό πελατών που εκτιμούν την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της αλυσίδας, καθώς και τις μοναδικές γεύσεις του Γρηγόρη.

Σταθερά ανοδική πορεία

Μέσα από τη συνεχή ανάπτυξη, εξέλιξη και την αποδεδειγμένη επιτυχία, ο «Γρηγόρης» διατηρεί σταθερά την ηγετική του θέση στην αγορά του καφέ. Η σταθερά ανοδική ανάπτυξη και η εξωστρεφής προσέγγιση του brand το καθιστούν μια ιδιαίτερα ελκυστική επιχειρηματική πρόταση. Η αίσθηση της οικογένειας που καλλιεργείται στα μέλη του δικτύου ενίσχυσε περαιτέρω τον δεσμό μεταξύ του «Γρηγόρη» και των συνεργατών του, καθώς το brand στέκεται σταθερά στο πλευρό τους, προσφέροντας ακλόνητη υποστήριξη όποτε χρειαστεί.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΓΡΗΓΟΡΗΣ