Ο Γρηγόρης χαρίζει τριήμερο με πολυτελές καταμαράν!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 08 Μαΐου 2023
Ο Γρηγόρης χαρίζει τριήμερο με πολυτελές καταμαράν!

Ο Γρηγόρης, σε συνεργασία με την Perfect Yachts, υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα μεγάλο διαγωνισμό, με έπαθλο ένα ονειρεμένο ταξίδι με καταμαράν στα ελληνικά νησιά. Από τις 5 έως και τις 14 Μάϊου, όλοι οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη σελίδα του Γρηγόρη @gregorysgr στο Instagram και να διεκδικήσουν αυτή την μοναδική “θαλασσινή” εμπειρία!

Ο νικητής της κλήρωσης, που θα γίνει στις 15 Μαΐου, θα ταξιδέψει με την παρέα του το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με το σκάφος Pearly Gates (Lagoon 630) της Perfect Yachts και θα απολαύσει ξεχωριστές στιγμές σε ένα πολυτελές πλωτό «ξενοδοχείο», με όλα τα έξοδα πληρωμένα! Από το προσωπικό του σκάφους, τα καύσιμα, τα light γεύματα on board, μέχρι τον εξοπλισμό για επιπλέον διασκέδαση στα γαλάζια νερά του Αιγαίου.   Τα σκάφη της Perfect Yachts είναι τα πιο πρόσφατα μοντέλα της αγοράς, εξοπλισμένα με ό,τι χρειάζεται για να προσφέρουν την απόλυτη άνεση ενός πεντάστερου ξενοδοχείου. Το σκάφος Pearly Gates (Lagoon 630) αποτελεί τον απόλυτο παράδεισο χαλάρωσης ηρεμίας και άνεσης και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 8 επισκέπτες στις 4 ευρύχωρες καμπίνες του, με την κάθε καμπίνα να είναι εξοπλισμένη με διπλό κρεβάτι και WC. Οι πελάτες μπορούν να λάβουν συμμετοχή στο διαγωνισμό μπαίνοντας στο Instagram @gregorysgr και κάνοντας tag την παρέα που θα επιλέξουν να τους συνοδεύσει στο ταξίδι τους.

Αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα στο κοινό εδώ και πάνω από 50 χρόνια, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλη η οικογένεια του Γρηγόρη εργάζεται με πάθος για να καταλαμβάνει μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά επισκέπτεται τα καταστήματα της αλυσίδας. Γι’ αυτό σε κάθε επισκέπτη δίνεται μια υπόσχεση: να έρχεται και να φεύγεις από τα καταστήματα με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνει παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ του ακριβώς όπως τον θέλει.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΓΡΗΓΟΡΗΣ