Η ΑΒ Βασιλόπουλος επενδύει στο franchising την επόμενη τριετία

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 21 Νοεμβρίου 2023
Η ΑΒ Βασιλόπουλος επενδύει στο franchising την επόμενη τριετία

Η ΑΒ Βασιλόπουλος επενδύει στο franchising για την τριετία 2023-25, με το επενδυτικό πλάνο να έχει στο επίκεντρο το άνοιγμα 198 νέων καταστημάτων – 16 εταιρικών και 182 franchise. Το δίκτυο της ΑΒ Βασιλόπουλος, με την εντυπωσιακή ανάπτυξη που έχει πετύχει, έχει δώσει ώθηση συνολικά στον χώρο του franchising στην ελλαδική αγορά. Ήδη αριθμεί 245 αστικά καταστήματα franchise πώλησης τροφίμων σε όλη την Ελλάδα και συνεχίζει να αναπτύσσεται. «Η ΑΒ δίνει τη δυνατότητα σε υποψήφιους επιχειρηματίες ή entrepreneurs να μπουν ισότιμα στον κόσμο του επιχειρείν», εξηγεί ο κ. Δημήτρης Παπαχρυσάνθου, Wholesale & affiliate Retail Director της ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο FRANCHISE SUCCESS.

Τα ΑΒ Shop & Go σε μεγάλη ανάπτυξη

Από το 2012, η ΑΒ Βασιλόπουλος αναγνώρισε ότι το franchising αποτελεί ένα ανερχόμενο επιχειρηματικό πεδίο με εξαιρετική δυναμική. Σε αυτό το πλαίσιο, δημιούργησε έναν νέο τύπο καταστήματος ευκολίας, το AB Shop & Go, που προσανατολίζεται στην εξυπηρέτηση των καθημερινών, έκτακτων ή συμπληρωματικών αγορών, προσφέροντας πολλές επιλογές μαζί με ταχύτητα αγορών και φιλική εξυπηρέτηση, και όλα αυτά στο πλαίσιο της γειτονιάς.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται ιδιαίτερη αύξηση στη ζήτηση των ενδιαφερομένων να ανοίξουν το δικό τους ΑΒ Shop & Go. Η «τάση» αυτή σίγουρα προκύπτει από το πρόγραμμα υποστήριξης της ΑΒ. Με ένα χαμηλό αρχικό κεφάλαιο, ο Franchisee έχει «πρόσβαση» σε μια ελκυστική πρόταση για την πόλη, εκεί όπου βρίσκεται και το μεγαλύτερο ποσοστό των ενδιαφερομένων πανελλαδικά.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου πανελλαδικά με νέα σημεία πώλησης επενδύοντας συνεχώς στη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρουν τα καταστήματα franchise καθώς και την αύξηση των πωλήσεών τους.

Η ΑΒ παρέχει ουσιαστική στήριξη στο νέο συνεργάτη, αναλαμβάνοντας:

  • Όλη την απαιτούμενη μελέτη, για την αξιολόγηση και υλοποίηση της επένδυσης (π.χ. χρηματοοικονομική μελέτη, έλεγχος καταλληλόλητας ακινήτου, λοιπές διαδικασίες).
  • Την ενοικίαση του ακινήτου, με στόχο να διασφαλίσει ένα σταθερό ενοίκιο για τον ενδιαφερόμενο, σε ένα μεγάλο βάθος χρόνου.
  • Τη δαπάνη διαμόρφωσης του ακινήτου καθώς και την αγορά του απαραίτητου τεχνολογικού εξοπλισμού, παρέχοντας ένα ανταγωνιστικό πρόγραμμα αποπληρωμής, με την καταβολή μηνιαίων άτοκων δόσεων.
  • Την εκπαίδευση από στελέχη της ΑΒ, πριν το άνοιγμα του καταστήματος, για την διασφάλιση της ορθής λειτουργίας αυτού.
  • Τη συνεχή υποστήριξη του συνεργάτη σε θέματα καθημερινής λειτουργίας.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος επενδύει στο franchising, στοχεύοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου πανελλαδικά με νέα σημεία πώλησης και επενδύοντας συνεχώς στη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρουν τα καταστήματα franchise. Στόχος της ΑΒ, η ανάπτυξή της πάντα μαζί με τους συνεργάτες της για την επίτευξη της απόλυτης αγοραστικής εμπειρίας για τους πελάτες της.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

AB Food Market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. AB SHOP & GO ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.