ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: Πολλαπλά κοινά-Ποικίλες εφαρμογές

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 30 Μαΐου 2016
ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: Πολλαπλά κοινά-Ποικίλες εφαρμογές

20 χρόνια εμπειρίας στην παροχή υψηλής ποιότητας ιατρικών και παραϊατρικών υπηρεσιών που είναι αναγκαίες σε πολλαπλά κοινά-στόχους και για όλες τις ηλικιακές ομάδες, από βρέφη μέχρι και άτομα τρίτης ηλικίας.

Υπηρεσίες που αφορούν μεταξύ άλλων στην υγιεινή σώματος, στην περιποίηση τραυμάτων, στην Μέτρηση Πίεσης κ.ά. Επίσης, η ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ αναλαμβάνει την φροντίδα ατόμων που ανήκουν σε ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, όπως είναι οι Διαβητικοί, οι Νεφροπαθείς, οι Καρδιοπαθείς και τα Άτομα με Κινητικά Προβλήματα, ακόμα και προς άτομα που απλά δεν έχουν χρόνο να προβούν σε τυπικές και προληπτικές εξετάσεις, όπως για παράδειγμα τη λήψη αίματος προς ανάλυση , πηγαίνοντας οι ίδιοι στο δικό τους χώρο. Πολύ σημαντικό μάλιστα, είναι οι συνεργασίες που έχει αναπτύξει για την προληπτική ιατρική κάλυψη όλων των εκθέσεων που λαμβάνουν χώρα στη Δ.Ε.Θ., καθώς και η συμμετοχή της σε σημαντικά events.

Με την ένταξη στο δίκτυο Νοσοκόμα στο σπίτι, οι συνεργάτες  δραστηριοποιούνται σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη αγορά, αξιοποιώντας τα πολλαπλά κοινά και εφαρμογές, μέσα από το ισχυρό της brand name στο χώρο της υγείας.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την επιχειρηματική πρόταση της ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.