Νέος Γρηγόρης στις Καλυθιές Ρόδου

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 23 Σεπτεμβρίου 2021
Νέος Γρηγόρης στις Καλυθιές Ρόδου

Η οικογένεια του Γρηγόρη επεκτείνεται και μας παρουσιάζει το νέο κατάστημά της στη Ρόδο, το οποίο δημιουργήθηκε μέσω συνεργασίας franchise. Συγκεκριμένα, στην Εθν. Οδό Ρόδου – Λίνδου, θέση Γιοφύρια, στην περιοχή Καλυθιές, από τις 22/9 βρίσκουμε τον αγαπημένο μας καφέ μαζί με μία μεγάλη ποικιλία από πίτες, vegan επιλογές, σάντουιτς, φυσικούς χυμούς-smoothies, σαλάτες και γλυκίσματα που μας φτιάχνουν τη μέρα!

gregorys franchise faliraki

Ξεκινώντας το 1972 από ένα μικρό κατάστημα στη Δάφνη, ο Γρηγόρης σήμερα αριθμεί περισσότερα από 360 καταστήματα franchise σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία εξυπηρετώντας καθημερινά πάνω από 250.000 καταναλωτές. Μάλιστα, το δίκτυο κατέκτησε το “Stelios Stavridis” Award for Excellence in Franchising στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2021, διάκριση με την οποία αναγνωρίζεται η μακροχρόνια παρουσία του στην αγορά του franchising.

Η μεγάλη τεχνογνωσία και ειδίκευση του Γρηγόρη στο franchise καφέ, προέρχεται από την πολυετή εμπειρία του στην καφεστίαση και τον καθιστά ένα από τα πιο επιτυχημένα franchise. Σήμερα, 49 χρόνια μετά, κατέχει την 1η θέση στα Famous Brands στην ελληνική αγορά μικρής εστίασης και την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ.

Η σιγουριά που χαρίζει η συνεργασία με ένα τόσο μεγάλο brand, αποτελεί μία στέρεη βάση για την επιχείρηση του υποψήφιου franchisee. Αυτό αποδεικνύεται από τους περισσότερους από 200 ικανοποιημένους συνεργάτες του Γρηγόρη, από τους οποίους το 25% συνεργάζονται με την εταιρεία για πάνω από μία δεκαετία. Επιπλέον, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των franchisees, που αγγίζει το 30%, διαθέτει περισσότερα από ένα καταστήματα Γρηγόρης.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΓΡΗΓΟΡΗΣ