Νέο Volterra Shop στη Λάρισα

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 29 Δεκεμβρίου 2020
Νέο Volterra Shop στη Λάρισα

Το νέο εταιρικό κατάστημα της Volterra, το τρίτο πλέον στη Θεσσαλία, ετοιμάζεται και θα ανοίξει σύντομα τις πόρτες του για το κοινό, ακόμα και εν μέσω.. lockdown!

Η VOLTERRA Α.Ε, μέλος του Ομίλου AVAX, δραστηριοποιείται στους τομείς της παραγωγής, της εμπορίας και της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην αγορά της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

volterra-franchising-larissa2

Το πνεύμα της Volterra και του Ομίλου AVAX είναι καθαρά ανθρωποκεντρικό. Η σωστή και μεθοδευμένη στρατολόγηση των συνεργατών της, καθορίζει σε έναν μεγάλο βαθμό και το τελικό αποτέλεσμα, δηλαδή την επιτυχημένη και εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος ενέργειας Volterra Shop®.

Ιδανικός συνεργάτης για το δίκτυο της Volterra, είναι ο επαγγελματίας που διαθέτει διάθεση, επιθυμία για το επιχειρείν, ενδιαφέρον για τον δυναμικό κλάδο της ενέργειας και της εξυπηρέτησης πελατών, ο οποίος κινούμενος μέσα στο πλαίσιο της δεοντολογίας του Ομίλου, θα αποφέρει στον ίδιο οικονομικά αλλά και «ηθικά» οφέλη αλλά και οφέλη.  H Volterra A.E δίνει ιδιαίτερη σημασία τόσο στις γνώσεις και την εμπειρία του ατόμου – συνεργάτη – franchisee της, όσο και στα ανθρώπινα στοιχεία και το χαρακτήρα του που διαμορφώνουν την προσωπικότητά του.