Νέο τεύχος #76 FRANCHISE SUCCESS με αφιέρωμα στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2022

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 19 Δεκεμβρίου 2022
Νέο τεύχος #76 FRANCHISE SUCCESS με αφιέρωμα στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2022

Τα δίκτυα franchise, στις σημερινές πρωτόγνωρες συνθήκες, αποδεικνύονται εξαιρετικά ανθεκτικά, διευρύνουν τα μερίδια αγοράς τους, ενισχύοντας τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα ενώ παράλληλα καταγράφουν θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Η νέα έκδοση #76 του FRANCHISE SUCCESS σε ένα αφιερωματικό τεύχος μας παρουσιάζει τους νικητές στα φετινά βραβεία THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2022.

FRANCHISE SUCCESS 76

Βραβεύονται οι εταιρείες που στο σύνολό τους επέτυχαν ανάπτυξη σε ένα περιβάλλον προκλήσεων, διαθέτοντας παράλληλα τα χαρακτηριστικά εκείνων των δικτύων και της στρατηγικής, ώστε να μπορούν οι franchisees να έχουν διάρκεια στο τρέχον περιβάλλον. Για πρώτη φορά επίσης επιβραβεύονται και προσωπικότητες με εξαιρετική συμβολή στο franchising. Μέσα από συνεντεύξεις εκπρόσωποι των αλυσίδων franchise που βραβεύτηκαν μας παρουσιάζουν τα βασικά σημεία της στρατηγικής που ακολούθησαν το 2022 και τους έκανε να ξεχωρίσουν στα φετινά βραβεία.

Στο νέο τεύχος επίσης οι πρωταγωνιστές της αγοράς –συνεργάτες/franchisees δικτύων franchise, από διαφορετικούς κλάδους της αγοράς, μας παρουσιάζουν τη δική τους προσωπική ιστορία επιχειρηματικής επιτυχίας και μοιράζονται μαζί μας τα βήματα που ακολούθησαν για να πετύχουν μια αποδοτική συνεργασία.

Στην έκδοση συμπεριλαμβάνονται 22 επιχειρηματικές προτάσεις, αρθρογραφία για τις αλυσίδες franchise στην αγορά της εστίασης και τις προϋποθέσεις για κερδοφορία, νέα της αγοράς κ.ά.

Τίτλοι:

  • THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2022 – Οι νικητές
  • Ιστορίες επιτυχίας από τους πρωταγωνιστές της αγοράς
  • 22 Επιχειρηματικές προτάσεις
  • Νέες επενδυτικές προτάσεις προσφέρουν διέξοδο στην επιχειρηματικότητα
  • Εστίαση και Franchising: Προϋποθέσεις για ανάπτυξη και κερδοφορία

To FRANCHISE SUCCESS συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια εκδοτικής δραστηριότητας στον χώρο του franchising. Μέσα από ρεπορτάζ αγοράς, έρευνες, συνεντεύξεις από προσωπικότητες του χώρου και θεσμικούς παράγοντες, στα έντυπα που εκδίδει και τα portal που αναπτύσσει στοχεύει στην ανάδειξη καλών πρακτικών και καλλιέργειας κουλτούρας franchise.

Το τεύχος 76 του FRANCHISE SUCCESS είναι έκδοση free press που διατίθεται συνδρομητικά και είναι αναρτημένη στη διεύθυνση

https://www.franchise-success.gr/el/magazine/digital-edition/Publication/9–76

Η ύλη του τεύχους ανεβαίνει στη διεύθυνση

https://www.franchise-success.gr/el/issues-el/76