Νέο Switch Stores στον Χολαργό!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 01 Μαρτίου 2023
Νέο Switch Stores στον Χολαργό!

Νέο κατάστημα Switch Stores ετοιμάζεται να ανοίξει, μέσα στον Μάρτιο, τις πόρτες του στο κοινό της Αθήνας και συγκεκριμένα στον Χολαργό. Τα Switch Stores με τη συμβολή της The Franchise Co. συνεχίζουν τη δυναμική ανάπτυξη του δικτύου τους στις περιοχές – στόχος. Το κατάστημα του Χολαργού πρόκειται για το δεύτερο στην ελληνική πρωτεύουσα και το έβδομο συνολικά σε όλη την Ελλάδα.

Τα Switch Stores αποτελούν ένα δίκτυο συνοικιακών καταστημάτων που βρίσκονται σε μικρά αστικά κέντρα ή σε περιοχές με μεγάλη εμπορική κινητικότητα. Με κεντρικό άξονα την ενέργεια, τις τηλεπικοινωνίες και τις υπηρεσίες, προσφέρουν στους πελάτες τους εξατομικευμένη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που λείπει από τα μεγάλα πολυκαταστήματα.

Η δυναμική στρατηγική ανάπτυξης των Switch Stores έχει εδραιώσει την παρουσία τους στον χώρο της ενέργειας και των υπηρεσιών ήδη από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του. Οι συνεργάτες franchisee με επένδυση από 5.000€ αποκτούν μια δυναμική επιχείρηση, κατάλληλη για μια ομαλή μετάβαση στην επιχειρηματικότητα με ένα απόλυτα κερδοφόρο concept.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

SWITCH STORES