Νέο Petite Fleur στο Golden Hall!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 04 Μαρτίου 2020
Νέο Petite Fleur στο Golden Hall!

Το Petite Fleur, μια από τις πρώτες σοκολατερί στην Ελλάδα, άνοιξε τις πύλες του και υποδέχεται το κοινό στο νέο χώρο του στο Golden Hall, έτοιμο να χαρίσει μια πλούσια εμπειρία που αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις και να προσφέρει ένα ταξίδι στο χρόνο, μέσα από απολαυστικές γεύσεις, μεθυστικά αρώματα και μια μοναδική, παραμυθένια ατμόσφαιρα.

Petite Fleur Golden Hall

Ειδικότερα, εμπνευσμένο από το ρομαντικό Παρίσι της “belle époque”, το Petite Fleur, υπόσχεται να προσφέρει στους επισκέπτες αξέχαστες, εκλεπτυσμένες γεύσεις, όπως οι χαρακτηριστικές αχνιστές σοκολάτες με βάση τη διάσημη κουβερτούρα Valrhona, αλλά και μια σειρά από gourmet τσάι και εκλεκτές ποικιλίες καφέ.

Petite Fleur Golden Hall

Στον πλούσιο κατάλογο του νέου Petite Fleur στο Golden Hall, ο επισκέπτης θα βρει επίσης ένα λαχταριστό brunch menu, ειδικά σχεδιασμένο από το γνωστό chef Πέτρο Συρίγο, γεμάτο κλασικές γεύσεις αλλά και πρωτότυπες προτάσεις, ιδανικές για ένα απολαυστικό διάλειμμα από τα ψώνια ή για το Κυριακάτικο brunch.

Όλες τις ώρες της ημέρας, το Petite Fleur υπόσχεται να ξεκουράσει και να μαγνητίσει το κοινό με τις γεύσεις, τα χρώματα και τα αρώματα που θα μετατρέψουν την κάθε έξοδο σε μια απόδραση στο μαγικό του κόσμο.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

PETITE FLEUR