Νέο Pet City στον Άγιο Δημήτριο

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 23 Αυγούστου 2021
Νέο Pet City στον Άγιο Δημήτριο

Η οικογένεια της Pet City μεγαλώνει! Το νέο κατάστημα βρίσκεται στη Λεωφόρο Αγίου Δημητρίου 294 και αποτελεί το τέταρτο σημείο της αλυσίδας στην περιοχή.

pet city agios dimitrios

Από το 1988, η Pet City εμμένοντας πιστή στο μότο της «Τα πάντα για τους πιστούς μας φίλους», έχει εξασφαλίσει για τους πελάτες της την παροχή υπηρεσιών που αφορούν στον καλλωπισμό, την εκπαίδευση και την κτηνιατρική επίβλεψη των κατοικίδιων φίλων μας.

Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει προσωπικό 800 υπαλλήλων που είναι εφοδιασμένοι με τις απαραίτητες γνώσεις, ώστε να εξυπηρετεί τους 3.200.000 πελάτες που εισέρχονται στα 80 καταστήματα της αλυσίδας. Μάλιστα, η επιτυχία στο franchising έχει ήδη ξεκινήσει για την Pet City με αφετηρία το νησί της Πάρου, γεγονός που αποδεικνύεται και από την ανάδειξή της στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2021, ως Gold Winner στην κατηγορία Specialized Retail Stores Franchise.

Στα υπέρ της συνεργασίας με την Pet City σημειώνεται η ευρεία γκάμα προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας. Με τις προνομιακές τιμές και την υψηλή τους ποιότητα, αυξάνουν την εμπιστοσύνη και τον δείκτη πιστότητας των πελατών, προσφέροντας παράλληλα στους franchisees υψηλά περιθώρια κέρδους.

pet city BRILHSSIA

Αγορά σε μεγάλη άνθηση

Mε την Ελλάδα να είναι μία από τις χώρες με το πιο υψηλό ποσοστό φιλοζωίας, γίνεται αντιληπτό πως ο κλάδος των pet shops, παρουσιάζει άνθηση. Σύμφωνα με έρευνες, πάνω από 1.500.000 πολίτες έχουν στο σπίτι τους τουλάχιστον ένα κατοικίδιο. Ακόμα και σε περίοδο πανδημίας, οι ιδιοκτήτες συνεχίζουν να αφιερώνουν πόρους για την ποιοτική διαβίωση των κατοικιδίων τους, θεωρώντας τα αναπόσπαστα μέλη της οικογένειάς τους.

«Πλέον τα ζώα συντροφιάς αντιμετωπίζονται ως μέλη της οικογένειας. Αναγνωρίζονται οι ανάγκες τους όχι μόνο από τους καταναλωτές αλλά και από την ίδια την πολιτεία. Το δικό μας χρέος ως αλυσίδα, ήταν να δημιουργήσουμε μια κουλτούρα απέναντι στα ζώα συντροφιάς, γιατί αντιληφθήκαμε ότι ο ρόλος μας απέναντι σε χιλιάδες καταναλωτές ήταν αυτός ακριβώς: σεβασμός στα ζώα και δυνατότητα μιας καλύτερης ποιότητας ζωής», αναφέρουν εκπρόσωποι από το τμήμα Διεύθυνσης της Pet City.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise