Νέο KIOSKY’S CONVENIENCE STORE στην Άνω Γλυφάδα

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 30 Οκτωβρίου 2020
Νέο KIOSKY’S CONVENIENCE STORE στην Άνω Γλυφάδα

To δίκτυo KIOSKY’S CONVENIENCE STORE επεκτείνεται και μας συστήνει το νέο κατάστημά του στην Άνω Γλυφάδα, το οποίο δημιουργήθηκε μέσω συνεργασίας franchise.

kioskys-convenience-store-franchise-lianiki

To KIOSKY’S CONVENIENCE STORE έχει πλέον γίνει μέρος της καθημερινότητας των καταναλωτών για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Coffee Shop, Snack Shop, Ψιλικά – Περίπτερο, Mini Market, Service Point, όλα τα βρίσκετε με μία και μόνο επίσκεψη σε ένα κατάστημα της αλυσίδας. Θες να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου ηλεκτρονικά; Μπες στο www.ekioskys.gr και βρες τη μοναδική ποικιλία των προϊόντων του KIOSKY’S CONVENIENCE STORE σε μοναδικές προσφορές!

kioskys-convenience-store-menidi-prosopiko

Οι συνεργάτες του KIOSKY’S CONVENIENCE STORE επωφελούνται άμεσα και έμπρακτα από την αναγνωρισιµότητα του δικτύου. Από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας του δικού τους καταστήματος, το brand name της εταιρείας δουλεύει για εκείνους. «Η επένδυση της εταιρείας σε τηλεοπτικές διαφημίσεις, έδωσε το έναυσμα για αναγνωρισιμότητα του brand name και κατ’ επέκταση του καταστήματός μας. Ήταν το πουσάρισμα που χρειαζόμασταν για την έναρξή μας» αναφέρει η Βιβή Τσιουμάνη, franchisee του KIOSKY’S CONVENIENCE STORE στο Μενίδι.

Το δίκτυο franchise KIOSKY’S CONVENIENCE STORE αριθμεί πάνω από 30 καταστήματα σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πύργο Ηλείας και συνεχίζει δυναμικά την αναπτυξιακή του πορεία πανελλαδικά, ώστε να προσφέρει λύσεις στην καθημερινότητά μας.

Θες να αποκτήσεις το δικό σου convenience store και να γίνεις μέλος μιας δυναμικής οικογένειας; Ενημερώσου για την πρόταση franchise του KIOSKY’S CONVENIENCE STORE και τα οφέλη σου, εδώ .

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise
KIOSKY’S CONVENIENCE STORE