Νέο κέντρο ξένων γλωσσών εν-τάξη στη Νέα Ζωή Περιστερίου

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 29 Οκτωβρίου 2020
Νέο κέντρο ξένων γλωσσών εν-τάξη στη Νέα Ζωή Περιστερίου

Το δίκτυο εν-τάξη επεκτείνεται και τον Ιανουάριο του 2021 θα μας συστήσει νέο κέντρο ξένων γλωσσών στη Νέα Ζωή, στο Περιστέρι, επί της οδού Μάρνης 67 και Στρατάρχου Αλ. Παπάγου.

en-taksi-franchise-frontistiro

Τη διεύθυνση αναλαμβάνουν οι διευθυντές του εκπαιδευτηρίου μέσης εκπαίδευσης που λειτουργεί ήδη στην περιοχή, κ. Παπασταμάτης και κ. Βιταντζάκης, καθώς και η κα Γιώτα Παπαντωνοπούλου, η οποία δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας οδηγώντας δεκάδες μαθητές στην επιτυχία και την απόκτηση πτυχίων. Αξίζει να σημειωθεί πως στα κέντρα ξένων γλωσσών εν-τάξη, διδάσκονται 9 διεθνείς γλώσσες και ταυτόχρονα καλύπτεται η καθημερινή μελέτη του παιδιού για το σχολείο.

«Τα εκπαιδευτήρια εν-τάξη αποτελούν μία καταξιωμένη επιχείρηση, με οργάνωση, που έχει ήδη δοκιμαστεί και αξιοποιεί τις ικανότητες του κάθε μέλους ξεχωριστά. Στο δίκτυό μας δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες μακροχρόνιων συνεργασιών εμπιστοσύνης και σεβασμού. Οι Μέτοχοι-Διευθυντές μας συμμετέχουν στα Ανοιχτά Διαδραστικά Συμβούλια με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων σε λειτουργικά και εκπαιδευτικά θέματα. Τα εκπαιδευτήρια εν-τάξη αποτελούν πόλο έλξης άξιων και ικανών συνεργατών και καθηγητών. Πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να ξεκινάει από τα ήδη υπάρχοντα εκπαιδευτήριά μας», επισημαίνει ο κ. Γιώργος Τερζάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΕΝ-ΤΑΞΗ