Νέο κατάστημα WORSHIP.COFFEE στα Βριλήσσια

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 30 Νοεμβρίου 2023
Νέο κατάστημα WORSHIP.COFFEE στα Βριλήσσια

Το νέο κατάστημα WORSHIP.COFFEE θα ανοίξει στα Βριλήσσια. Ειδικότερα, θα ξεκινήσει τη λειτουργία του από την 1η Δεκεμβρίου και βρίσκεται επί της Λεωφόρου Πεντέλης 15. Πρόκειται για το τέταρτο κατάστημα WORSHIP.COFFEE, μετά το άνοιγμα του καταστήματος στο Μαρούσι, ενώ αναμένονται άλλα δύο σε Ψυχικό και Μαρούσι.

Το WORSHIP.COFFEE είναι ένα επιτυχημένο concept πολλαπλής απεύθυνσης με προϊόντα που σερβίρονται από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα. Κατάλληλο σημείο για πρωινό, ενδιάμεση στάση αλλά και για τη μετά τη δουλειά, δημιουργώντας ένα επιτυχημένο μοντέλο υψηλών αποδόσεων. Το WORSHIP COFFEE δεν είναι απλά ένα ακόμα καφέ είναι ένα καθημερινό ταξίδι και εμπειρία που καλύπτει τις επιθυμίες του πελάτη δημιουργώντας στιγμές Ο συνδυασμός του καφέ με το ολοκληρωμένο προϊοντικό μείγμα προσφέρουν μια μοναδική αναγνωρίσιμη αγοραστική εμπειρία που αποτυπώνεται στη μνήμη του καταναλωτή.

Παρουσιάζει διαφοροποιημένο σχεδιασμό καταστήματος με έντονα στοιχεία μινιμαλισμού. Ο χώρος του καταστήματος βασίζεται στην ανθρωποκεντρική διαρρύθμιση δημιουργώντας άνεση τόσο στους πελάτες αλλά και λειτουργικότητα για το προσωπικό που εργάζεται.

WORSHIP.COFFEE

Γιατί να το επιλέξει ο υποψήφιος franchisee

Το WORSHIP.COFFEE διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που συνθέτουν μια ενδιαφέρουσα επιχειρηματική πρόταση Επιπλέον, το σύστημα franchise έχει σχεδιασθεί έτσι ώστε να προσφέρει όλα τα εφόδια για την επιτυχία των συνεργατών του. Το WORSHIP.COFFEE αποτελεί μια πολύ ελκυστική επιχειρηματική πρόταση καθώς:

  • Αποτελεί ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο brand name με σταθερό πελατολόγιο που το επιλέγει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.
  • Έχει ισχυρή διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό, με στοιχεία μοναδικότητας.
  • Διαθέτει ενισχυμένο και ποιοτικό προϊοντικό μείγμα, δίνοντας γευστικές επιλογές για όλες τις όλες της ημέρας.
  • Επιτυγχάνει αυξημένη μέση απόδειξη χάρη στις διευρυμένες προϊοντικές κατηγορίες.
  • Έχει δημιουργήσει μια κοινότητα γύρω από τη λατρεία του καφέ, η οποία επιτυγχάνει και την επαναληψιμότητα των πελατών.
  • Παρέχει δομημένο σύστημα εκπαίδευσης αλλά και συνεχούς υποστήριξης ώστε το κατάστημα του συνεργάτη franchisee να λειτουργεί με τον βέλτιστο τρόπο.
  • Διαθέτει δυναμική στρατηγική marketing που αυξάνουν την αναγνωρισιμότητα του brand.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

WORSHIP.COFFEE