Νέο κατάστημα WATT+VOLT στην Ορεστιάδα

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 19 Μαρτίου 2021
Νέο κατάστημα WATT+VOLT στην Ορεστιάδα

Η αλυσίδα franchise WATT+VOLT συνεχίζει να επενδύει δυναμικά στο δίκτυο των φυσικών σημείων της σε όλη την Ελλάδα με το άνοιγμα νέου καταστήματος στην Ορεστιάδα. Με αυτήν την κίνηση, προσβλέπει τόσο να είναι δίπλα στους πελάτες της ανά την επικράτεια, όσο και στην τόνωση των τοπικών κοινωνιών που έχουν ανάγκη από υγιείς επιχειρήσεις που βοηθούν στην ανάπτυξη του τόπου τους. Σήμερα, αριθμεί περισσότερα από 56 καταστήματα πανελλαδικά και 200.000 πελάτες.

Για τα αναπτυξιακά σχέδια της εταιρείας, μίλησε στο FRANCHISE SUCCESS η Λένα Ζολώτα, Retail Sales Director της WATT+VOLT: «Κύριος στόχος μας είναι η περαιτέρω επέκταση του δικτύου μας μέσω του ανοίγματος νέων καταστημάτων και σημείων εξυπηρέτησης σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με σκοπό την αμεσότερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας».

WATT and VOLT orange gray (003)

Ως ένας ευέλικτος οργανισμός, που εξελίσσεται διαρκώς βάσει των νέων αναγκών που προκύπτουν παγκοσμίως στον χώρο της ενέργειας, η WATT+VOLT ακούει τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών της. «Δίνουμε έμφαση στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων, καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων, πάντα σε συνδυασμό με την εμπειρία μας και την τεχνογνωσία μας. Όλα αυτά συγκλίνουν ώστε να μπορούμε να προτείνουμε αξιόπιστες λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα αλλά και στον τελικό καταναλωτή, με στόχο να ανταποκρινόμαστε ανά πάσα στιγμή σε οποιοδήποτε αίτημά του. Αν θα μπορούσαμε με μια πρόταση να εκφράσουμε το στόχο μας για το 2021 αυτή θα ήταν ότι: Θέλουμε να κάνουμε πραγματικότητα ό,τι μπορούν να φανταστούν οι WATT+VOLT πελάτες και συνεργάτες μας, ώστε να μπορούν μαζί μας να φαντάζονται διαρκώς περισσότερα», συμπληρώνει η κα Ζολώτα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise