Νέο κατάστημα Stegno στην Άνοιξη

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 12 Φεβρουαρίου 2024
Νέο κατάστημα Stegno στην Άνοιξη

Η οικογένεια του Stegno συνεχίζει να μεγαλώνει, διατηρώντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που το χαρακτηρίζει, καθόλη τη διάρκεια της πετυχημένες πορεία του. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στην περιοχή της Άνοιξης, επί της Λεωφόρου Μαραθώνος 67. Ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Θανάσης Τριανταφυλλίδης (δεξιά στην φωτογραφία), συνεχάρη και υποδέχθηκε στο δίκτυο του Stegno το νεότερο μέλος της μεγάλης «οικογένειας», κ. Κώστα Μαραθάκη.

Το concept Stegno προσφέρει ένα ολοκληρωμένο, ποιοτικό και διαφοροποιημένο προϊόν σε σχέση με τον ανταγωνισμό, εξασφαλίζει την αποδοτικότητα της επένδυσης και διασφαλίζει τη μακροχρόνια επιτυχία της.

stegno

Η ομάδα του Stegno διαθέτει εξειδικευμένους συνεργάτες -με πολυετή εμπειρία στο franchise- οι οποίοι θα είναι συνεχώς δίπλα στον franchisee για να επιβλέψουν το σχεδιασμό και τη διαμόρφωση του καταστήματος σύμφωνα με τα πρότυπα του concept. Για την επιλογή της τοποθεσίας συνεκτιμώνται τα δημογραφικά στοιχεία του πληθυσμού της περιοχής, η ύπαρξη ανταγωνισμού, το κόστος αγοράς ή μίσθωσης του ακινήτου καθώς και η κίνηση της αγοράς.

Η επένδυση στα Stegno είναι μια επένδυση ζωής, που εξασφαλίζει άμεσα ένα πολύ καλό εισόδημα και μεσοπρόθεσμα υπεραξία, αρκεί ο franchisee να αξιοποιήσει τα εργαλεία που του παρέχει το Stegno, τα οποία περιλαμβάνουν:

 • Το ισχυρό brand name που αποτελεί συνώνυμο της συνεχούς καινοτομίας και της απαράμιλλης ποιότητας.
 • Την αναλυτική αξιολόγηση της τοποθεσίας του νέου καταστήματος, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη επισκεψιμότητα.
 • Την υποστήριξη στον σχεδιασμό και τη συνολική διαμόρφωση του καταστήματος από ένα επιτελείο έμπειρων συνεργατών.
 • Τις σταθερές συνεργασίες με προμηθευτές μηχανολογικού εξοπλισμού, που δημιουργούν οικονομίες κλίμακας.
 • Την προμήθεια αναλώσιμων προϊόντων από τη μητρική εταιρεία σε προνομιακές τιμές.

Stegno

 • Το αξεπέραστο service. Το δίκτυο διαθέτει δικούς του πιστοποιημένους τεχνικούς, οι οποίοι αναλαμβάνουν ανά πάσα στιγμή να επιδιορθώσουν οποιοδήποτε πρόβλημα στον μηχανολογικό εξοπλισμό των καταστημάτων.
 • Αποκλειστικότητα περιοχής.
 • Τη στοχευμένη και αποτελεσματική εκπαίδευση, που καλύπτει όλες τις κρίσιμες λειτουργίες της επιχείρησης.
 • Τη συνεχή υποστήριξη στην καθημερινή λειτουργία και διαχείριση.
 • Απλουστευμένα εγχειρίδια λειτουργίας, που προ-τυποποιούν τις διαδικασίες.
 • Δημόσιες σχέσεις και πλάνο τοπικού marketing, για την αποτελεσματική προβολή της επιχείρησης.

Η ολοένα και μεγαλύτερη αύξηση του δικτύου οφείλεται στην επιτυχία του concept, αλλά και στις σχέσεις εμπιστοσύνης που υπάρχουν με τους συνεργάτες. Το Stegno αποτελεί μια ελκυστική επένδυση που εξασφαλίζει στον franchisee τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθεί σε μια αγορά με συνεχή αυξανόμενη ζήτηση. Αφορά μια ολοκληρωμένη πρόταση με ισχυρό brand και με την μητρική εταιρεία να βρίσκεται από την αρχή δίπλα στο νέο συνεργάτη.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

STEGNO