Νέο κατάστημα Pet City στις Αχαρνές

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 10 Μαΐου 2022
Νέο κατάστημα Pet City στις Αχαρνές

Ένα νέο κατάστημα έρχεται να προστεθεί στο δυναμικό της pet city. Το νέο κατάστημα ανοίγει τις πόρτες του στην λεωφόρο Πάρνηθας 120 στις Αχαρνές και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους τετράποδους  μας φίλους.

pet city.zwakia

Από το 1988 όταν και ξεκίνησε , η Pet City εμμένοντας πιστή στο μότο της «Τα πάντα για τους πιστούς μας φίλους», έχει εξασφαλίσει για τους πελάτες της την παροχή υπηρεσιών που αφορούν στον καλλωπισμό, την εκπαίδευση καθώς και την κτηνιατρική επίβλεψη των κατοικίδιων φίλων μας.

Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει προσωπικό 800 υπαλλήλων που είναι εφοδιασμένοι με τις απαραίτητες γνώσεις, ώστε να εξυπηρετεί τους 3.200.000 πελάτες που εισέρχονται στα 80 καταστήματα της αλυσίδας. H επιτυχία στο franchising έχει ήδη ξεκινήσει για την Pet City με αφετηρία το νησί της Πάρου. Για τους ανθρώπους της Pet City, η εκπαίδευση των συνεργατών είναι το Α και το Ω.  γεγονός που αποδεικνύεται και από την ανάδειξή της στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2021, ως Gold Winner στην κατηγορία Specialized Retail Stores Franchise.

Μια πιθανή συνεργασία με το Pet City προσφέρει στον franchisee  μια πλήρως κατατοπιστική εκπαίδευση και ένα πολύ ισχυρό brand name ήδη εδραιωμένο στην αγορά Εμπορικές συνεργασίες με κορυφαίους προμηθευτές , αναλυτική αξιολόγηση της κάθε εναλλακτικής τοποθεσίας, ώστε να καταλήξει σε αυτή με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, την πληρέστερη προϊοντική γκάμα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, ενιαία εξωτερική και εσωτερική εικόνα του καταστήματος με αναγνωρίσιμη εταιρική ταυτότητα και στρατηγική τοποθέτηση προϊόντων στα ράφια με τρόπο που να εξυπηρετεί τη ζήτηση, Ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετινγκ με εξατομικευμένα κριτήρια σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο ενώ εκτός από όλα τα προαναφερθέντα στα θετικά μιας τέτοια συνεργασίας  σημειώνεται επίσης και η ευρεία γκάμα προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας. Με τις προνομιακές τιμές και την υψηλή τους ποιότητα, αυξάνουν την εμπιστοσύνη και τον δείκτη πιστότητας των πελατών, προσφέροντας παράλληλα στους franchisee υψηλά περιθώρια κέρδους.

pet-city-franchise

Mε την Ελλάδα να είναι μία από τις χώρες με το πιο υψηλό ποσοστό φιλοζωίας, γίνεται αντιληπτό πως ο κλάδος των Pet Shops, παρουσιάζει άνθηση. Σύμφωνα με έρευνες, πάνω από 1.500.000 πολίτες έχουν στο σπίτι τους τουλάχιστον ένα κατοικίδιο. Ακόμα και σε περίοδο πανδημίας, οι ιδιοκτήτες συνεχίζουν να αφιερώνουν πόρους για την ποιοτική διαβίωση των κατοικιδίων τους, θεωρώντας τα αναπόσπαστα μέλη της οικογένειάς τους.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise