Νέο κατάστημα Overoll Croissanterie στο Αιγάλεω

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 06 Νοεμβρίου 2023
Νέο κατάστημα Overoll Croissanterie στο Αιγάλεω

Το νέο κατάστημα του Overoll Croissanterie στο Αιγάλεω άνοιξε τις πόρτες του, συνεχίζοντας δυναμικά την ανάπτυξη του δικτύου. Με το καινούριο κατάστημα στο Αιγάλεω, το Overoll ήρθε για να μυήσει και τα δυτικά προάστια στη σύγχρονη εκδοχή του γαλλικού croissant, μετρώντας πλέον 4 καταστήματα. Το νέο κατάστημα στο Αιγάλεω άνοιξε τη Δευτέρα 23/10 και οι λάτρεις του αυθεντικού κρουασάν έσπευσαν να το υποδεχθούν με αγάπη από την πρώτη στιγμή. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολύ σύντομα αναμένεται να ανοίξει άλλο ένα κατάστημα Overoll Croissanterie στη Νέα Σμύρνη, αλλά και ένα στη Λευκωσία της Κύπρου. Το νέο κατάστημα του Overoll Croissanterie στο Αιγάλεω αποδεικνύει ότι το concept αυτό ήρθε για να μείνει, με το κοινό του να αυξάνεται όλο και περισσότερο.

Το Overoll είναι η πρώτη και κορυφαία αυθεντική croissanterie στην Ελλάδα, που επαναφέρει τη μαγεία του γαλλικού croissant στη σύγχρονη εκδοχή του. Το πρωτοποριακό concept εστιάζει στη δημιουργία ολόφρεσκων, ποιοτικών croissants και έχει κατακλύσει την Αθήνα –και όχι μόνο– με τα μοναδικά αρώματα και τις απολαυστικές δημιουργίες του.

Το success story

Το Overoll Croissanterie συστήθηκε στο αθηναϊκό κοινό το Νοέμβριο του 2020, με το πρώτο εταιρικό κατάστημα στην οδό Πραξιτέλους, σημειώνοντας ουρές από ευχαριστημένους πελάτες που μοιράζονταν στα social media την αγάπη τους για το αυθεντικό croissant. Από τότε μετρά τέσσερα καταστήματα και αναμένεται να ανοίξει άλλα δύο, στη Νέα Σμύρνη και στη Λευκωσία της Κύπρου.

Το σύστημα franchise Overoll Croissanterie αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για επιχειρηματίες που θέλουν να εδραιωθούν στον κλάδο της εστίασης με ένα αποδεδειγμένο και επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο, που προσφέρει:

• Ισχυρή μέση απόδειξη που ξεπερνά τα 10€
• Ανανέωση προϊόντων με βάση ετήσιο calendar και εισαγωγή νέων κατηγοριών, εξασφαλίζοντας την ενίσχυση και τη διάρκεια των πωλήσεων. (Valentine’s Day, office pack, breakfast box κ.α.)
• Δομή υψηλής παραγωγικότητας και ελεγχόμενων εξόδων. Διαμορφώνει συνθήκες ευκολίας στην εύρεση και διατήρηση προσωπικού, καθώς δεν απαιτείται εξειδίκευση.
• Κεντρικό σύστημα παραγωγής και συνεχούς τροφοδοσίας, εκπαιδευτικό κέντρο, απλό ελεγχόμενο λειτουργικό μοντέλο σε μία βάρδια.
• Διαχρονικότητα και κερδοφορία με ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα, σιγουριά και ευκολία διαχείρισης.
• Διαχρονικές αποδόσεις, ισορροπία προσωπικής και επαγγελματικής ζωής για τον franchisee, διασφαλίζοντας προσωπική και οικογενειακή ευημερία.

Η επιχειρηματική πρόταση του Overoll Croissanterie αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για είσοδο στον ανταγωνιστικό κλάδο της εστίασης. Ο πρωτοποριακός και διαδραστικός χαρακτήρας του, σε συνδυασμό με την προσεκτικά σχεδιασμένη δομή των καταστημάτων, δημιουργούν μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση franchise με διαχρονική δυναμική και υψηλά περιθώρια κέρδους για τον νέο franchisee.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

OVEROLL CROISSANTERIE