Νέο κατάστημα Ok! Anytime Markets στα Εξάρχεια

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 15 Νοεμβρίου 2023
Νέο κατάστημα Ok! Anytime Markets στα Εξάρχεια

Με νέο κατάστημα Ok! Anytime Markets στα Εξάρχεια συνεχίζεται η δυναμική επέκταση του γνωστού δικτύου convenience stores. Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Τοσίτσα 17 και έρχεται να προστεθεί στο διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο της κορυφαίας εταιρείας στον κλάδο των convenience stores. Με όρεξη για διαρκή ανάπτυξη και εξέλιξη, τα Ok! Anytime Markets κατέχουν μία από τις ηγετικές θέσεις στην αγορά των convenience stores στην Ελλάδα, εξυπηρετώντας καθημερινά χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες στα καταστήματά τους σε όλη την Ελλάδα.

Από την έναρξη της λειτουργίας της το 2004, η OΚ! Anytime Markets έχει καταγράψει μια επιτυχημένη πορεία στο λιανεμπόριο.

Τα OK! Anytime Markets εμπορεύονται γαλακτοκομικά, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Διαθέτουν μια ποικιλία προϊόντων που ανέρχεται στους 3.500 κωδικούς και μπορούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες της οικογένειας, με το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας (από τις 8 το πρωί έως τις 11 το βράδυ) να διευκολύνει τους πελάτες που πιέζονται από την έλλειψη χρόνου.

Κορυφαία θέση στον κλάδο των convenience stores

Από την έναρξη της λειτουργίας της το 2004, η OΚ! Anytime Markets έχει καταγράψει μια επιτυχημένη πορεία στο λιανεμπόριο. Με το πλήρως οργανωμένο δίκτυο καταστημάτων (ιδιόκτητα και franchise), το υπερσύγχρονο κέντρο διανομής και τα Κεντρικά Γραφεία της, η εταιρεία κατέχει κορυφαία θέση στον κλάδο των convenience stores. Η ταχεία ανάπτυξη των Ok! Anytime Markets είναι η απόδειξη πως οι επιχειρηματίες εξακολουθούν να πιστεύουν ότι τα convenience stores αποτελούν μια ασφαλή επενδυτική επιλογή με τη μεγαλύτερη αντοχή στις κρίσεις. Πρόκειται για μια αγορά με σταθερά ανοδική πορεία στην Ελλάδα αλλά και παγκόσμια, προσφέροντας διαχρονική κερδοφορία και υψηλές αποδόσεις.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

OK! ANYTIME MARKETS | OK! GROCERY SUPER MARKET & DELI