Νέο κατάστημα Mon Kooloor στην Καλαμαριά

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 08 Ιανουαρίου 2024
Νέο κατάστημα Mon Kooloor στην Καλαμαριά

Ένα νέο κατάστημα Mon Kooloor ξεκίνησε τη λειτουργία, έτοιμο να κάνει κάθε στιγμή της ημέρας των καταναλωτών καλύτερη, γευστικότερη και φυσικά απολαυστικότερη. Το νέο κατάστημα Mon Kooloor βρίσκεται στην περιοχή της Καλαμαριάς, επί της λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως 22.

Το ηγετικό concept στο take away snack εξελίσσεται και ωριμάζει διαρκώς, δείχνοντας ότι πρόκειται για μια διαχρονική πρόταση που βρίσκει νέους τρόπους να επεκτείνεται και να κερδίζει περισσότερους φανατικούς θαυμαστές.

Η επέκταση του MON KOOLOOR έρχεται να επισφραγίσει την επιτυχία της στρατηγικής της έξυπνης ανάπτυξης και των εργαλείων που διαθέτει το brand ώστε να εκπαιδεύει και να στηρίζει επιτυχημένους franchisees, μεγαλώνοντας συνεχώς την οικογένεια των καταστημάτων με υποδειγματικά success stories.

Η πρόταση franchise του Mon Kooloor περιλαμβάνει:

  • Διαχρονικό concept. Παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μοντέλο που διαφοροποιεί την πρόταση αξίας σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Με ένα διαχρονικό προϊόν και τις απαραίτητες υποδομές, προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση franchise που οδηγεί στην επιτυχία.
  • Ολοκληρωμένη εκπαίδευση & συνεχή υποστήριξη. Βασίζοντας την επιτυχία του τόσο στο προιόν όσο και στο ξεχωριστό μοντέλο επικοινωνίας που έχει χτίσει, η Mon Kooloor επενδύει στη μετάδοση αυτών των αξιών σε όλους του συνεργάτες της. Έτσι, εξασφαλίζει την ομαλή, κερδοφόρα και ενιαία λειτουργία όλων των καταστημάτων.

mon kooloor neo katastima

 

  • Δοκιμασμένο μοντέλο. Ξεκινώνατας με πιλοτικά καταστήματα το 2014, η Mon Kooloor έθεσε τις βάσεις για ένα σωστά δομημένο franchise. Χάρη στη λειτουργία αυτών των καταστημάτων, η εταιρεία βοηθάει τον μελλοντικό franchisee να διαπιστώσει μόνος του πως διαθέτει την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία που θα χρειαστεί προκειμένου να ανοίξει το δικό του κατάστημα στη σωστή τοποθεσία, με τον σωστό εξοπλισμό, τις σωστές διαδικασίες και το απαραίτητο κεφάλαιο.
  • Εύλικτο franchise με 3 τύπους καταστημάτων και ευέλικτο ωράριο λειτουργίας ανάλογα με τις ανάγκες της αγοράς.
  • Με το κλειδί στο χέρι. Η Mon Kooloor βοηθάει τον franchisee στην εύρεση της κατάλληλης τοποθεσίας, εκπαιδεύει το προσωπικό του καταστήματος και παρέχει έμπειρο αρτεργάτη , αναλυτικά εγχειρίδια λειτουργίας και συνταγολόγια. Όλα τα παραπάνω εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία του καταστήματος από την πρώτη κιόλας μέρα και βοηθούν τον μελλοντικό συνεργάτη της εταιρείας να ανοίξει το δικό του Mon Kooloor μέσα σε μόλις 2 μήνες.
  • Επιλογή καταλληλότερου σημείου που εξασφαλίζει τη βέλτιστη λειτουργία του καταστήματος καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR