Νέο κατάστημα με την ολοκληρωμένη πρόταση μετασχηματισμού KAFO στον Κορυδαλλό 

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 14 Μαρτίου 2023
Νέο κατάστημα με την ολοκληρωμένη πρόταση μετασχηματισμού KAFO στον Κορυδαλλό 

Το KAFO αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση Street Cafe, για τον επιχειρηματία που επιθυμεί να αλλάξει την επιχείρησή του και να αποκτήσει σημαντικό μερίδιο στην αγορά, με τα εργαλεία και τη δυναμική ενός ισχυρού brand. Χαρακτηριστικό, άλλωστε, είναι το παράδειγμα του καταστήματος στον Κορυδαλλό (Ταξιαρχών 66).

Σε αυτή την περίπτωση, πραγματοποιήθηκε ο μετασχηματισμός μιας επιχείρησης καφεστίασης 25 τ.μ., μέσα σε λιγότερο από πέντε ημέρες με χαμηλό αρχικό κόστος και αξιοποιώντας υφιστάμενες υποδομές. Τα πλεονεκτήματα που συγκεντρώνει το επιχειρηματικό μοντέλο KAFO, έδωσαν τη δυνατότητα στον franchisee να ανταγωνιστεί άμεσα τα καταστήματα της περιοχής.

kafo

Οriginal KAFO blend

Στο εσωτερικό των καταστημάτων KAFO δίνεται έμφαση πάντα στο minimal, στα καθαρά στοιχεία και τις γραμμές, με αποτέλεσμα την προσέλκυση και παραμονή των πελατών. Παράλληλα το original KAFO blend ελέγχεται από την έμπειρη ομάδα του KAFO σε κάθε στάδιο προετοιμασίας και διάθεσης. Η βασική ιδέα, μάλιστα, πίσω από ένα χαρμάνι (blend) καφέ είναι ο συνδυασμός κόκκων από διαφορετικές χώρες ή περιοχές από όλο τον κόσμο έτσι ώστε να επιτευχθεί μια μοναδική έκφραση γεύσης, οξύτητας και σώματος στον καφέ.

Εκτός του επώνυμου καφέ, στη γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνονται διάφοροι μονοποικιλιακοί καφέδες, για εκείνους πιο ψάχνουν μια πιο ειδική γευστική εμπειρία. Επιπλέον, το πολυσυλλεκτικό μενού συμπληρώνεται, με εκλεκτά ροφήματα τσαγιού και σοκολάτας, όπως και από αλμυρές και γλυκές επιλογές σνακ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

KAFO