Νέο κατάστημα Mailo’s στην Τούμπα Θεσσαλονίκης

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 14 Νοεμβρίου 2023
Νέο κατάστημα Mailo’s στην Τούμπα Θεσσαλονίκης

Ένα νέο κατάστημα Mailo’s άνοιξε στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης, μεγαλώνοντας κι άλλο το ταχύτατα αναπτυσσόμενο δίκτυο street pasta. Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 131 και είναι το δεύτερο στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, το νέο κατάστημα Mailo’s στην Τούμπα περιλαμβάνει και χώρο καθιστικού, προσφέροντας στους πελάτες τη δυνατότητα να απολαύσουν τα αγαπημένα τους ζυμαρικά στην άνεση ενός ζεστού χώρου. Η επιλογή της τοποθεσίας μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς η Τούμπα είναι μία περιοχή στην οποία μένει πολύς κόσμος και δη φοιτητές.

Στοχεύοντας στρατηγικά διαφορετικές αγορές με διαχρονική δυναμική, το Mailo’s The Pasta Project αποδεδειγμένα επιτυγχάνει τη διατήρηση της ποιότητας του δικτύου, εξασφαλίζοντας παράλληλα μεγάλο ποσοστό ικανοποίησης των franchisees.

Στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου

Το Mailo’s κεφαλαιοποιεί τη μεγάλη επιτυχία που έχει καταφέρει μέσα σε ενάμιση χρόνο, υιοθετώντας μια στρατηγική επέκταση στα πλαίσια της επιλεκτικής ανάπτυξης του δικτύου του, γεγονός που επιτρέπει και την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού του σε επίπεδο delivery, πάντα σε συνεργασία με τη Wolt. Στοχεύοντας στρατηγικά διαφορετικές αγορές με διαχρονική δυναμική, το Mailo’s The Pasta Project αποδεδειγμένα επιτυγχάνει τη διατήρηση της ποιότητας του δικτύου, εξασφαλίζοντας παράλληλα μεγάλο ποσοστό ικανοποίησης των franchisees. Απόδειξη αυτού είναι η δημιουργία νέων σημείων Mailo’s σε Αιγάλεω και Κύπρο, μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο την οικογένεια του δικτύου.

Mailo's νέο κατάστημα Θεσσαλονικη

Talk of the town

Το Mailo’s The Pasta Project δημιούργησε τον Σεπτέμβριο του 2019 μία νέα κατηγορία καταστημάτων στο χώρο της εστίασης – fresh pasta street food, την οποία υπερβαίνει και εξελίσσει διαρκώς, εμπλουτίζοντας το πιστό του πελατολόγιο. Τα Mailo’s δεν έχουν σταματήσει να εκπλήσσουν το κοινό αλλά και όλη την επιχειρηματική κοινότητα, πηγαίνοντας πάντα ένα βήμα μπροστά την εστίαση. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, έγιναν το talk of the town για την αχνιστή pasta και για τις αυθεντικές, χειροποίητες ιταλικές σάλτσες που προσφέρουν.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MAILO’S THE PASTA PROJECT