Νέο κατάστημα Mailo’s The Pasta Project στην Κυψέλη

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 24 Απριλίου 2024
Νέο κατάστημα Mailo’s The Pasta Project στην Κυψέλη

Το Mailo’s The Pasta Project ταξιδεύει ξανά και αυτή τη φορά προσγειώνεται με νέο κατάστημα στην Κυψέλη! Το νέο αυτό κατάστημα βρίσκεται στην οδό Φωκίωνος Νέγρη 20 και αποτελεί τη συνέχεια της στρατηγικής ανάπτυξης του δικτύου Mailo’s The Pasta Project. Διαθέτοντας ένα μοναδικό concept και ένα δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο, το Mailo’s εφαρμόζει μια στρατηγική επιλεκτικής ανάπτυξης στο δίκτυο του, εξυπηρετώντας έτσι όλο και περισσότερες περιοχές σε επίπεδο delivery, με τη Wolt πάντοτε στο πλευρό του.

Συνεχής υποστήριξη του δικτύου των franchisees

Η εταιρεία διαθέτει ένα ολόκληρο οικοσύστημα υποστήριξης στο νέο franchisee, το οποίο περιλαμβάνει προγράμματα εκπαίδευσης του νέου συνεργάτη και του προσωπικού του, βέλτιστες πρακτικές για την σωστή λειτουργία του καταστήματος και στρατηγικές προώθησης και marketing, οδηγώντας έτσι κάθε νέο κατάστημα σε άμεση κερδοφορία. Το Mailo’s The Pasta Project, με τη διαχρονική δυναμική που το χαρακτηρίζει και τη στρατηγική στόχευση διαφορετικών αγορών που εφαρμόζει, επιτυγχάνει αποδεδειγμένα τη διατήρηση της ποιότητας του δικτύου.

Mailo's The Pasta Project πελάτης κατάστημα

Μια ολοκληρωμένη πρόταση franchise

Η πρόταση franchise του Mailo’s αποτελεί μια αποδοτική και κερδοφόρα επιχειρηματική κίνηση που εξασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα. Οι παραδοσιακές συνταγές με εναλλακτικό χαρακτήρα γίνονται ένα με τη street food φιλοσοφία, δίνοντας ένα γρήγορο και ποιοτικό γεύμα στο χέρι και μια ξεχωριστή εμπειρία. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνει επαναληψιμότητα των πελατών και υψηλή μέση απόδειξη. Επιπλέον, περιλαμβάνει πολλαπλές πηγές εσόδων και πολλαπλές χρήσεις για διαφορετικά κοινά, ενώ καταφέρνει ταχεία επίτευξη break even και απόσβεση της επένδυσης. Τέλος, η παροχή διαρκούς υποστήριξης στους νέους franchisees είναι ο λόγος που σημειώνεται μεγάλο ποσοστό ικανοποίησης των franchisees Mailo’s.

Το σύστημα franchise Mailo’s The Pasta Project έχει γνωρίσει μεγάλη αναγνωρισιμότητα σε Ελλάδα και Κύπρο με τη συμβολή της THE FRANCHISE CO., καθώς προσφέρει μια ελκυστική πρόταση franchise που έχει αναδειχθεί ως το ιδανικό μοντέλο για ένα street food spot που αποφέρει άμεση κερδοφορία. Προσφέροντας μια καινοτόμα προσέγγιση στο branding, έξυπνα σχεδιασμένο μενού και οργανωμένη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, το Mailo’s έχει δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη πρόταση franchise που εγγυάται την επιτυχία στην ανταγωνιστική αγορά του σήμερα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MAILO’S THE PASTA PROJECT