Νέο κατάστημα ΚΡΗΤΙΚΟΣ στην Άνω Μερά Μυκόνου

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 21 Ιουνίου 2024
Νέο κατάστημα ΚΡΗΤΙΚΟΣ στην Άνω Μερά Μυκόνου

Αύριο, 22 Ιουνίου 2024 εγκαινιάζεται, στις 7:30 το απόγευμα, το νέο κατάστημα ΚΡΗΤΙΚΟΣ στην Άνω Μερά Μυκόνου.

Εκεί, σε ένα κατάστημα που βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με τα αισθητικά και αρχιτεκτονικά standards του νησιού, οι κάτοικοι, οι επαγγελματίες και οι επισκέπτες της Μυκόνου θα έχουν τη δυνατότητα, μαζί με πολλές ακόμη εκπλήξεις, να απολαύσουν για πρώτη φορά τη μοναδική εμπειρία αγορών από ένα κατάστημα ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

Με τις αποκλειστικές προτάσεις επιλεγμένων προϊόντων Ελλήνων Παραγωγών της σειράς «Θησαυροί της Ελλάδας», την πλούσια γκάμα επιλογών σε όλα τα είδη, την έμφαση στην υψηλή ποιότητα παντού και την όλο έγνοια, ανθρώπινη εξυπηρέτηση να συνθέτουν μία εμπειρία φιλοξενίας και φροντίδας που μόνο ένας φίλος μπορεί να προσφέρει. Ένας φίλος ΚΡΗΤΙΚΟΣ που είναι πλέον κάθε μέρα δίπλα και στους ανθρώπους της Μυκόνου.

Το δίκτυο ΚΡΗΤΙΚΟΣ έλαβε το βραβείο GOLD WINNER SUPERMARKET & CONVENIENCE STORES FRANCHISE 2024 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS, χάρη στην εξαιρετική συνεισφορά του στο franchising, καθώς και τη συμβολή του στον χώρο των convenience stores.

Το δίκτυο σούπερ μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό μοντέλο ανάπτυξης, είτε με νέους franchisees, είτε με franchise μετασχηματισμού, είτε μέσω ένταξης ολόκληρων μικρών αλυσίδων στο δίκτυο, με μία συνέπεια που εκπαίδευσε την αγορά στον ομαλό μετασχηματισμό, προσφέροντας οργάνωση και αμοιβαία κερδοφορία.

Με 450 καταστήματα πανελλαδικά

Η αλυσίδα super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ, με περισσότερα από 450 καταστήματα πανελλαδικά, συνεχίζει τη δυναμική της πορεία ανάπτυξης και επέκτασης σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να παρέχει σε όλο και περισσότερους Έλληνες καταναλωτές την ξεχωριστή ποιότητα και φροντίδα που χαρακτηρίζει κάθε της σημείο εξυπηρέτησης.

Έχοντας ξεκινήσει αυτή την πορεία από το μακρινό 1948, με την ίδρυση του πρώτου καταστήματος από τον Ανδρέα Κρητικό στην Αίγινα, με ιδιαίτερη χαρά εγκαινιάζει την άφιξή της σε ένα εμβληματικό ελληνικό νησί για όλο τον πλανήτη, τη Μύκονο.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ MINI MARKET