Νέο κατάστημα Γρηγόρης στην Κρήτη

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 20 Ιουνίου 2024
Νέο κατάστημα Γρηγόρης στην Κρήτη

Ένα νέο franchise κατάστημα Γρηγόρης ξεκίνησε τη λειτουργία του την Τετάρτη 19/06/2024 στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, στην οδό Α. Παπανδρέου Λασιθίου 19. Το νέο κατάστημα Γρηγόρης είναι έτοιμο να υποδεχτεί καθημερινά το κοινό, προσφέροντας σε όλους τους καταναλωτές μία ξεχωριστή εμπειρία καφέ και φαγητού.

Τα εκλεκτά blends καφέ του Γρηγόρη, τα πρωτότυπα ροφήματα, οι φρεσκοστυμμένοι χυμοί και μία μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακές πίτες, φρεσκοφτιαγμένα σάντουιτς, ευφάνταστες σαλάτες, protein avocado bowls, burgers, hot dog, λαχταριστά γλυκίσματα, wellbeing & vegan προϊόντα, γίνονται ανάρπαστα κάθε στιγμής της ημέρας.

Συνεχής εξέλιξη του δικτύου Γρηγόρης

Το δίκτυο franchise της Γρηγόρης εξελίσσεται διαρκώς, με νέα καταστήματα να ανοίγουν σε ολοένα και περισσότερα σημεία της χώρας, με τα πιο πρόσφατα καταστήματα να ανοίγουν σε Αθήνα (Αχαρνών 282) και Θεσσαλονίκη. Με πάνω από 350 καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Γρηγόρης βρίσκεται σε κάθε γειτονιά στην Ελλάδα και το όραμά του είναι να μεταδίδει το χαμόγελο μέσω του καφέ, των γεύσεων και της φιλοξενίας του, να εμπνέει το προσωπικό και τους συνεργάτες του, να στηρίζει την κοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο και να ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο για όλους!

γρηγόρης

Franchisor of the Year 2024

Ο «Γρηγόρης» τιμήθηκε από την επιτροπή αξιολόγησης κι επιλογής των THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS με το βραβείο GOLD WINNER FRANCHISOR OF THE YEAR 2024, αναγνωρίζοντας τη συμβολή του στο franchising, στον κλάδο της εστίασης, καθώς και στην ελληνική οικονομία συνολικά.

γρηγόρης the franchise success awards 2024

Πλεονεκτήματα επιχειρηματικής πρότασης Γρηγόρης

Ο Γρηγόρης δραστηριοποιείται στον τομέα του franchising περισσότερο από 30 χρόνια, μέσα στα οποία έχει αποκτήσει πολύτιμη τεχνογνωσία και εμπειρία. Γνωρίζοντας πλέον καλά τα βήματα της επιτυχίας, έχει σχεδιάσει μία πολύ ελκυστική πρόταση, η οποία καθιστά το κατάστημα Γρηγόρης μία εξαιρετική επιχειρηματική ευκαιρία. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει είναι:

  • Η μεγάλη δύναμη και η καθολική αναγνωρισιμότητα του brand Γρηγόρης, η οποία προσελκύει το καταναλωτικό κοινό στο κατάστημα.
  • Η διευρυμένη προϊοντική γκάμα, που προσφέρει αυξημένη ημερήσια απόδειξη και κερδοφορία.
  • Η συνεχής έρευνα και προϊοντική εξέλιξη καθώς και η ανταπόκριση στις σύγχρονες τάσεις – απαιτήσεις της εστίασης, καθιστά τον Γρηγόρη συνεχώς επίκαιρo στις ανάγκες των καταναλωτών.
  • Μεγάλη γνώση του real estate, η οποία οδηγεί στην σωστή επιλογή της τοποθεσίας του κάθε καταστήματος.
  • Διά βίου εκπαίδευση, υποστήριξη και καθοδήγηση των franchisees από την πρώτη στιγμή και σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας. Από την επιλογή του σημείου, τη διαμόρφωση του χώρου, την επιλογή και εκπαίδευση του προσωπικού και φυσικά την καθημερινή λειτουργία του καταστήματος. Το κάθε κατάστημα Γρηγόρης έχει το δικό του Σύμβουλο Λειτουργίας που είναι ο άνθρωπος κλειδί για την επιτυχία της επιχείρησης, καθώς παρέχει διαρκή υποστήριξη στον συνεργάτη franchisee.
  • Πρωτοποριακή μέθοδος εκπαίδευσης μέσω e-learning, με την οποία ο Γρηγόρης εκπαιδεύει το προσωπικό των καταστημάτων real time, κάθε φορά που λανσάρει ένα νέο προϊόν.
  • Προσήλωση στην ποιότητα και πολύ αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου, που εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των προϊόντων και των πρώτων υλών.

Όλα τα παραπάνω εξασφαλίζουν στους συνεργάτες franchisees του Γρηγόρη τη γρήγορη απόσβεση της επένδυσής τους, την κατοχύρωση της κερδοφορίας και τη μακροβιότητα της επιχείρησής τους!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΓΡΗΓΟΡΗΣ