Νέο Κατάστημα Γρηγόρης στη Θεσσαλονίκη

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 01 Μαΐου 2024
Νέο Κατάστημα Γρηγόρης στη Θεσσαλονίκη

Την Πρωτομαγιά του 2024 ξεκίνησε τη λειτουργία το νέο franchise κατάστημα Γρηγόρης στην οδό Αγγελάκη 25, στη Θεσσαλονίκη. Το δίκτυο franchise Γρηγόρης μεγαλώνει συνεχώς, διατηρώντας την ηγετική του θέση στην αγορά του καφέ και των snacks. Πρόσφατα άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το νέο κατάστημα Γρηγόρης στη Νέα Ιωνία στην Αθήνα, αποδεικνύοντας το πάθος της εταιρείας να επεκτείνει το δίκτυό της σε όσο περισσότερα σημεία της Ελλάδας είναι δυνατόν, προκειμένου να εξυπηρετεί όλο και περισσότερους λάτρεις του Γρηγόρη. Το νέο κατάστημα Γρηγόρης στη Θεσσαλονίκη περιμένει το κοινό να ανακαλύψει το πιο λαχταριστό χαρμάνι καφέ και έναν μοναδικό κόσμο γεύσεων και νόστιμων προϊόντων!

Γρηγόρης νέο κατάστημα Θεσσαλονίκη

Πλεονεκτήματα επιχειρηματικής πρότασης Γρηγόρης

Ο Γρηγόρης δραστηριοποιείται στον τομέα του franchising για περισσότερα από 30 χρόνια, μέσα στα οποία έχει αποκτήσει πολύτιμη τεχνογνωσία και εμπειρία. Γνωρίζοντας πλέον καλά τα βήματα της επιτυχίας, έχει σχεδιάσει μία πολύ ελκυστική πρόταση, η οποία καθιστά το κατάστημα Γρηγόρης μία εξαιρετική επιχειρηματική ευκαιρία.

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει είναι:

• Η μεγάλη δύναμη και η καθολική αναγνωρισιμότητα του brand Γρηγόρης, η οποία προσελκύει το καταναλωτικό κοινό στο κατάστημα.
• Η διευρυμένη προϊοντική γκάμα, που προσφέρει αυξημένη ημερήσια απόδειξη και κερδοφορία.
• Η συνεχής έρευνα και εξέλιξη καθώς και η ανταπόκριση στις σύγχρονες τάσεις–απαιτήσεις της εστίασης, καθιστά τον Γρηγόρη συνεχώς επίκαιρo στις ανάγκες των καταναλωτών.
• Μεγάλη γνώση του real estate, η οποία οδηγεί στην σωστή επιλογή της τοποθεσίας του κάθε καταστήματος.
• Διά βίου εκπαίδευση, υποστήριξη και καθοδήγηση των franchisees από την πρώτη στιγμή και σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας. Από την επιλογή του σημείου, τη διαμόρφωση του χώρου, την επιλογή και εκπαίδευση του προσωπικού και φυσικά την καθημερινή λειτουργία του καταστήματος.
• Πρωτοποριακή μέθοδος εκπαίδευσης μέσω e-learning, με την οποία ο Γρηγόρης εκπαιδεύει το προσωπικό των καταστημάτων real time, κάθε φορά που λανσάρει ένα νέο προϊόν.
• Προσήλωση στην ποιότητα και πολύ αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου, που εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των προϊόντων και των πρώτων υλών.
• Σε αυτή την κατεύθυνση έχει εγκαταστήσει, εφαρμόζει και βελτιώνει συνεχώς ένα ενιαίο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων, καθώς και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης.

Όλα τα παραπάνω εξασφαλίζουν στους συνεργάτες franchisees του Γρηγόρη τη γρήγορη απόσβεση της επένδυσής τους, την κατοχύρωση της κερδοφορίας και τη μακροβιότητα της επιχείρησής τους!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΓΡΗΓΟΡΗΣ