Νέο κατάστημα ΕΦΕΣΣΟΥ στη Θεσσαλονίκη

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 23 Νοεμβρίου 2023
Νέο κατάστημα ΕΦΕΣΣΟΥ στη Θεσσαλονίκη

Τη δυναμική ανάπτυξη του δικτύου του συνεχίζει ο φούρνος ΕΦΕΣΣΟΥ με ένα νέο κατάστημα franchise. Το νέο κατάστημα ΕΦΕΣΣΟΥ θα λειτουργήσει στη Θεσσαλονίκη και ειδικότερα στην περιοχή του Θεαγενείου, φέρνοντας τις μοναδικές του γεύσεις σε ένα ακόμη μεγαλύτερο κοινό.

Πρόκειται για το 14ο κατάστημα ΕΦΕΣΣΟΥ, απόδειξη της συνεχιζόμενης προτίμησης που δείχνουν οι καταναλωτές για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα του. Το success story που ξεκίνησε το 1968 συνεχίζεται δυναμικά και φτάνει συνεχώς σε νέα κοινά.

Λαχταριστά αρτοσκευάσματα φτιαγμένα με αγάπη, ποιοτικός καφές και μια σειρά γευστικών επιλογών που μοσχοβολούν και αναβλύζουν την αυθεντικότητα της ελληνικής παράδοσης, έχουν γίνει το σήμα κατατεθέν του φούρνου ΕΦΕΣΣΟΥ που συνεχίζει να κατακτά τη Βόρεια Ελλάδα.

Ο φούρνος ΕΦΕΣΣΟΥ συνεχίζει να εξελίσσεται έχοντας μπει δυναμικά στην αγορά του χειροποίητου γλυκού και του καφέ έχοντας στο πλευρό του ειδήμονες baristas και τον διακεκριμένο pastry chef, Σταύρο Γιαπιτζή. Διαθέτει και κεντρικό εργοστάσιο παραγωγής με το οποίο διασφαλίζεται τόσο η τροφοδοσία των καταστημάτων όσο και η μοναδικότητα, η φρεσκάδα και η ποιότητα όλων των παρασκευών.

Η επιχειρηματική πρόταση που προσφέρουν οι φούρνοι Εφέσσου συνιστά μια επενδυτική ευκαιρία που δίνει τη δυνατότητα στον νέο συνεργάτη franchisee να εισέλθει στην αγορά των τροφίμων-ποτών με ένα εδραιωμένο brand name της Βόρειας Ελλάδας. Η προϋπηρεσία και η αυτοαπασχόληση του franchisee κρίνεται επιθυμητή.

Η επιχειρηματική πρόταση των φούρνων ΕΦΕΣΣΟΥ:

  • Εξασφαλίζει μια πιστή βάση πελατολογίου που το γνωρίζει και το εμπιστεύεται για πάνω από 50 έτη.
  • Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρείας διασφαλίζει άμεση αποδοτικότητα και εγγυημένη ποιότητα.
  • Διαθέτει κεντρικό εργοστάσιο παραγωγής εξασφαλίζοντας την τροφοδοσία και την ποιότητα όλων των παρασκευών και συνάμα την ενιαία εικόνα όλων των καταστημάτων του δικτύου.
  • Εισέρχεται σε νέες αγορές πολλαπλασιάζοντας τα revenue streams όπως παγωτό, καφές κ.λ.π
  • Συνεχίζει την παράδοση της επιχείρησης δίνοντας μια πιο σύγχρονη νότα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σημερινού καταναλωτή.
  • Εισάγει νέους κωδικούς προϊόντων που αυξάνουν τη μέση απόδειξη.
  • Δεν απαιτεί εξειδικευμένο προσωπικό λόγω του καθετοποιημένου συστήματος τροφοδοσίας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΕΦΕΣΣΟΥ