Νέο κατάστημα Domino’s Pizza στην Παλλήνη

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 03 Νοεμβρίου 2023
Νέο κατάστημα Domino’s Pizza στην Παλλήνη

Το νέο κατάστημα franchise της Domino’s Pizza στην Παλλήνη είναι γεγονός και βρίσκεται στην οδό Φειδιππίδου 33. Η Domino’s Pizza μετρά 48 καταστήματα στην Ελλάδα και θεωρείται ο leader της αγοράς, καθώς είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο στο delivery πίτσας. Έχει θέσει ως στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε πτυχή της δραστηριότητάς της και γι’ αυτό δίνει έμφαση στην κορυφαία ποιότητα και εικόνα για το προϊόν, τα υψηλότατα standards στην εξυπηρέτηση και την καλύτερη δυνατή τιμή για τους πελάτες που την εμπιστεύονται.

Η Domino’s Pizza προσφέρει ένα από τα πιο ελκυστικά μοντέλα franchise, παρέχοντας όλα τα εφόδια στον νέο franchisee για να ανοίξει τη δική του επιχείρηση.

Η συνεχής εκπαίδευση και η διατήρηση του επαγγελματισμού σε όλα τα επίπεδα εξυπηρέτησης του πελάτη και φυσικά η συνεχής επένδυση στην τεχνολογία και την τεχνογνωσία, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της Domino’s. Παράλληλα, τα συστήματα παρακολούθησης της διαδικασίας παραγωγής και διανομής των προϊόντων, επιτρέπουν στην ελαχιστοποίηση των λαθών και στην μείωση του κόστους παραγωγής, αντισταθμίζοντας το αυξημένο κόστος των ποιοτικότερων πρώτων υλών.

Ένα brand που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες

Η Domino’s Pizza προσφέρει ένα από τα πιο ελκυστικά μοντέλα franchise, παρέχοντας όλα τα εφόδια στον νέο franchisee για να ανοίξει τη δική του επιχείρηση. Η γρήγορη απόσβεση της επένδυσης, η επιχειρηματική ισχύς και η ανάπτυξη είναι το κλειδί για την προσέλκυση νέων franchisees και η Domino’s είναι ένα brand που ανταποκρίνεται σε αυτές τις προσδοκίες. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι η Domino’s διακρίθηκε ως FOREIGN FRANCHISOR OF THE YEAR στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

DOMINO’S PIZZA