Νέο κατάστημα Cultivos Coffee στην Ηλιούπολη

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 04 Μαρτίου 2024
Νέο κατάστημα Cultivos Coffee στην Ηλιούπολη

Η οικογένεια του Cultivos Coffee καλωσορίζει ένα ακόμα κατάστημα στο δίκτυό της. Στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου 63 στην Ηλιούπολη, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα μοναδικά του χαρμάνια και την πληθώρα ποιοτικών επιλογών σε ροφήματα και φαγητό.

To Cultivos Coffee αποτελεί ένα ολοκληρωμένο concept με ένα ευέλικτο και κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο που προσαρμόζεται με διαφορετικούς καταστημάτων και διεισδύει σε νέες αγορές. Ο franchisee μπορεί να επιλέξει κατάστημα take away για σημεία υψηλής παραγωγικότητας και υψηλούς όγκους συναλλαγών, αλλά και κατάστημα με sit-in που γίνονται 3rd place και διαθέτουν διευρυμένo κατάλογο και service, ώστε να γίνονται ενδιάμεση στάση για τα γραφεία και στέκι για τη γειτονιά. Το μοντέλο franchise το οποίο ακολουθεί προσανατολίζεται στην κερδοφορία, στη μακροχρόνια απόδοση και την ποιότητα ζωής του franchisee.

«Η ιδέα πίσω από το project Cultivos Coffee ήταν να φέρουμε σε επαφή τον τελικό καταναλωτή με προϊόντα – όπως είναι ο καφές – που προέρχονται από καλλιέργειες, για τα οποία γνωρίζουμε εμείς όλη τη διαδρομή. Παράλληλα, θέλαμε να έχουν οι τελικοί καταναλωτές πρόσβαση σε χυμούς και σνακς με υψηλής αξίας συστατικά και υπερτροφές, συνδυάζοντας παράλληλα την έννοια της οικολογίας και της βιώσιμης ανάπτυξης», δήλωσε μιλώντας στο Franchise Success Media Group ο Διευθύνων Σύμβουλος, Ιωάννης Ταλούμης.

Μια ολιστική εμπειρία για τον καταναλωτή

Τα Cultivos Coffee προσφέρουν μια βιωματική εμπειρία στον καταναλωτή δημιουργώντας μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, η οποία πλαισιώνεται από τη μοντέρνα αισθητική του χώρου, τα εντυπωσιακά modbars αλλά και το ρόλο του barista. Μέσω της μοναδικής ατμόσφαιρας  κερδίζοντας την αγάπη του καταναλωτή και κάνοντάς τον να επιστρέφει ξανά και ξανά.

Το βασικότερο στοιχείο είναι ο ίδιος ο καφές ο οποίος φέρει την υπογραφή της taf. Όλοι οι καφέδες που σερβίρονται εντάσσονται στο taf direct relationship coffees, ένα πρόγραμμα που έχει δημιουργήσει και αναπτύξει η taf τα τελευταία 15 χρόνια, θέλοντας να ενισχύσει τους παραγωγούς καφέ αλλά και να μπορεί να γνωρίζει όλη τη διαδρομή του κόκκου.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CULTIVOS COFFEE