Νέο Coffee Berry στη Θεσσαλονίκη

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 28 Φεβρουαρίου 2023
Νέο Coffee Berry στη Θεσσαλονίκη

Μεγαλώνει ακόμα περισσότερο η οικογένεια του Coffee Berry, με τη δημιουργία ενός νέου καταστήματος στη Θεσσαλονίκη (Ελευθερίου Βενιζέλου 18). Συνεχίζεται έτσι το επενδυτικό πλάνο της αλυσίδας που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, με τα γευστικά προϊόντα που παρέχει.

Ειδικότερα, το Coffee Berry προσφέρει speciality coffee με ποικιλίες από Κένυα, Αιθιοπία, Κόστα Ρίκα, Παναμά και άλλες χώρες προέλευσης. Παράλληλα το προϊοντικό μείγμα περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων, βιολογικά προϊόντα, προϊόντα sugar free και hyper foods, σοκολάτες, επιλεγμένες ποικιλίες τσαγιού και snacks.

Με πάνω από 180 καταστήματα σε Ελλάδα σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο, το Coffee Berry παρουσιάζει μια από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις στην κατηγορία Coffee & Snack. Το γεγονός αυτό φανερώνεται από την εντυπωσιακή ανάπτυξη του δικτύου τα τελευταία χρόνια, σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά.

Στο Coffee Berry απονεμήθηκε το βραβείο GOLD WINNER COFFEE & SNACK FRANCHISE, στα The Franchise Success Awards 2022, για τις καλές πρακτικές στο franchising στον κλάδο της καφεστίασης καθώς και στην επιχειρηματική κοινότητα συνολικά.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

COFFEE BERRY