Νέο κατάστημα 4all στη Θεσσαλονίκη

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 15 Νοεμβρίου 2022
Νέο κατάστημα 4all στη Θεσσαλονίκη

Μεγαλώνει ακόμα περισσότερο η οικογένεια του 4all με τη δημιουργία ενός καταστήματος ψιλικών επί της οδού Στρατηγού Δουμπιώτιου 31 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Συνεχίζεται έτσι το επενδυτικό πλάνο της αλυσίδας που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Είναι χαρακτηριστικό ότι το νέο κατάστημα του δικτύου είναι το 14ο για το 2022, ενώ συνολικά έχουν φτάσει τα 102.

Στα καταστήματα οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν από ψιλικά και είδη που μπορεί να βρει κάποιος σε ένα κλασικό ψιλικατζίδικο μέχρι προϊόντα supermarket, ενώ προσφέρεται και take away καφές. Η αλυσίδα έχει ως επίκεντρο τις ανάγκες και προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού και το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα την επιτυχημένη πορεία της στον χώρο της εστίασης.

Στο δίκτυο 4all απονεμήθηκε το βραβείο GOLD WINNER FRANCHISE RESPONSIBILITY 2022 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS, καθώς δημιούργησε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και σιγουριάς, μένοντας πάντα στο πλευρό των συνεργατών του σε κάθε συνθήκη και περίσταση. Στη μέχρι τώρα πορεία του, έχει εφαρμόσει καλές πρακτικές αποτελώντας πρότυπο προς τόσο όφελος τόσο των νέων δικτύων όσο και του franchising στην Ελλάδα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

4ALL