Νέο κατάστημα Παραδοσιακό στην Κύπρο με τη συμβολή της THE FRANCHICE CO.!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 29 Οκτωβρίου 2020
Νέο κατάστημα Παραδοσιακό στην Κύπρο με τη συμβολή της THE FRANCHICE CO.!

Το Παραδοσιακό, η δημοφιλής αλυσίδα καταστημάτων από την Θεσσαλονίκη, με την συμβολή της THE FRANCHICE CO . έρχεται να εθίσει στις ξεχωριστές γεύσεις του και το κοινό της Κύπρου.

 To νέο κατάστημα franchise άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό στις 28 Οκτωβρίου 2020 στην Έγκωμη Λευκωσίας. Ήδη οι πρώτες αντιδράσεις είναι θετικές καθώς όλοι γνωρίζουν ότι τα προϊόντα του Παραδοσιακό επιλέγονται με γνώμονα την ποιότητα, τις αγνές πρώτες ύλες και τις τάσεις της εποχής.

Με πάθος για ανάπτυξη και εξέλιξη, η εταιρεία προσαρμόζεται σύμφωνα με τις διατροφικές συνήθειες του καταναλωτικού κοινού, ώστε να βρίσκεται πάντα στην κορυφή των προτιμήσεών του. Γιατί; Είναι απλό. Διότι ο κόσμος πλέον αναζητά πιο υγιεινές επιλογές με λιγότερα λιπαρά και ζάχαρη.

paradosiako franchise kypros

Συνδυασμός παράδοσης και σύγχρονων trends

Το Παραδοσιακό βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού, καθώς παντρεύει την παράδοση με τις σύγχρονες γεύσεις. Σε όλα τα καταστήματα του δικτύου, οι πελάτες βρίσκουν τις συνταγές της γιαγιάς, που όμως ακολουθούν τη σύγχρονη εποχή και τις νέες τάσεις της αγοράς. Η ομάδα του Παραδοσιακό προσαρμόζει τα προϊόντα ανάλογα με τις προτιμήσεις του κοινού, ώστε να παραμένει υψηλά στις προτιμήσεις του.

Συγχρόνως, στα καταστήματα Παραδοσιακό ο πελάτης βρίσκει ναι μεν ζεστά και κρύα σάντουιτς, λαχταριστή scrocchiarella, την κλασική τυρόπιτα, αλλά και πιο «πειραγμένες» παραλλαγές, όπως αυτή με το κατσικίσιο τυρί και την κόκκινη πιπεριά, ή με το κολοκύθι και το ανθότυρο που αποτελούν γευστικά… πυροτεχνήματα στον ουρανίσκο μας!

paradosiako franchise kypros

Επιχειρηματική επιτυχία με γεύση από παράδοση

Με συνέπεια στις αξίες και στο όραμα της εταιρείας, το Παραδοσιακό αναπτύσσεται με σταθερότητα ως ένα από τα πιο επιτυχημένα και κερδοφόρα brands στον χώρο του ποιοτικού snack – καφέ – χυμών – μικρογευμάτων. Με 25 χρόνια εμπειρίας και παρουσίας στην ελληνική αγορά, το Παραδοσιακό έχει αναπτύξει μέχρι σήμερα 9 καταστήματα, 6 εκ των οποίων λειτουργούν με το σύστημα franchise.

O υποψήφιος συνεργάτης που θα επιλέξει την οικογένεια του Παραδοσιακό, επωφελείται από:

  • Τη συνεχή εκπαίδευση καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας.
  • Το ισχυρό επιχειρηματικό on-line εργαλείο e-liza, που διευκολύνει όλες τις διαδικασίες και λειτουργίες της επιχείρησης.
  • Την ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετινγκ.
  • Τη δυναμική παρουσία στα social media με πάνω από 10.000 πιστούς ακόλουθους στα social media.
  • Την Αποκλειστικότητα περιοχής.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ THE FRANCHISE CO.