Νέο κατάστημα για τη LOUKOUmania σε συνεργασία με την The Franchise Co.

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 30 Οκτωβρίου 2017
Νέο κατάστημα για τη LOUKOUmania σε συνεργασία με την The Franchise Co.

Το LOUKOUmania γνωστό για τους παραδοσιακούς και νόστιμους λουκουμάδες που προσφέρει καθημερινά σε εκατοντάδες καταναλωτές, έρχεται στο προσκήνιο με ένα νέο κατάστημα στο Παγκράτι, το οποίο ανοίγει με τη βοήθεια της Νο1 εταιρείας εξειδικευμένων συμβούλων franchise, τη The Franchise Co.

Το LOUKOUmania επανατοποθετεί τον λουκουμά ως ένα γρήγορο και απολαυστικό snack για κάθε μέρα, ανεξαρτήτως εποχής και απευθύνεται εκτός από τα μεγάλα αστικά κέντρα, σε νησιά και τουριστικούς προορισμούς.

loukoumania fakos

Το μυστικό της μαγικής συνταγής των πεντανόστιμων λουκουμάδων βρίσκεται στην ιδιαίτερη ζύμη, την οποία παρασκευάζει και συνεχώς εμπλουτίζει η οικογένεια Λώλη εδώ και πολλές δεκαετίες. Χάριν αυτής ο λουκουμάς επανήλθε στην καφεστίαση προσφέροντας πολλαπλές γλυκές και αλμυρές απολαύσεις.

Πρόκειται για ένα συγκροτημένο concept, ιδανικό για family business που είναι ιδιαίτερα αποδοτικό, καθώς απευθύνεται σε πολλαπλά κοινά όλων των ηλικιών και βασίζεται σε αρκετά απλοποιημένες διαδικασίες. Το χαμηλό κόστος αρχικής επένδυσης και τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα, συνιστούν μια ασφαλή επιχειρηματική πρόταση με γρήγορη απόσβεση και υψηλά περιθώρια κέρδους.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

LOUKOUMANIA