Νέο κατάστημα franchise Mon Kulur στον Πειραιά

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 04 Μαΐου 2020
Νέο κατάστημα franchise Mon Kulur στον Πειραιά

«Ο νέος μήνας μας βρίσκει με νέα μαγαζιά και αισιοδοξία για την επόμενη μέρα»!, διαβάζουμε στην επίσημη σελίδα του Mon Kulur στο Facebook. Η επιτυχημένη αλυσίδα franchise υποδέχεται ένα ακόμη μέλος στο δίκτυό της με το νέο κατάστημα στον Πειραιά και συγκεκριμένα στην οδό Γούναρη, στον αριθμό 14.

mon-kulur-alusida-franchise-koulouria

Τα καταστήματα franchise του Mon Kulur αυξάνονται συνεχώς, καθώς οι ιδρυτές της αλυσίδας έχουν βρει τη συνταγή για καθημερινά success stories. Προσφέροντας οικεία και απαραίτητα προϊόντα, τα καταστήματα της αλυσίδας Mon Kulur γίνονται πολύ γρήγορα το αγαπημένο στέκι κάθε γειτονιάς.

Το κουλούρι, ο καφές και ο φρεσκοστημένος χυμός συνδυάζονται σε ένα value for money deal , που καλύπτει την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου της πόλης για ένα γεύμα γρήγορο, φρέσκο και οικονομικό. Παιδιά, εργαζόμενοι, φοιτητές, οικογένειες, όλοι επιλέγουν το Mon Kulur για κάθε ώρα της ημέρας.

Γρήγορη και πλήρως ελεγχόμενη επένδυση

Η απλοποίηση των διαδικασιών έχει κάνει το στήσιμο κάθε νέου καταστήματος franchise του Mon Kulur μια fast start-up και easy opening υπόθεση, ακόμα και για τους επενδυτές που δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία στον χώρο της εστίασης.

mon-kulur-alusida-franchise

Η επένδυση στο δίκτυο franchise Mon Kulur είναι απολύτως ελεγχόμενη, χωρίς κρυφά κόστη και γκρίζες ζώνες. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα για παράδοση με το κλειδί στο χέρι ή για αγορά ενός ήδη υφιστάμενου καταστήματος (resale).

Υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα από το Mon Kulur

H ομάδα του Mon Kulur υποστηρίζει τον νέο franchisee στην εύρεση της κατάλληλης τοποθεσίας, εκπαιδεύει τον ίδιο και το προσωπικό του, του παρέχει έμπειρο αρτεργάτη, εφόσον τον χρειάζεται, αναλυτικά εγχειρίδια λειτουργίας και συνταγολόγια. Όλα τα παραπάνω εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία του καταστήματος από την πρώτη κιόλας μέρα.

Αρχικά, η υποστήριξη του νέου franchisee στην εύρεση της κατάλληλης τοποθεσίας εξασφαλίζει τη μέγιστη επισκεψιμότητα του καταστήματος καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Για την επιλογή του συνεκτιμώνται τα δημογραφικά στοιχεία του πληθυσμού της περιοχής, η ύπαρξη ανταγωνισμού, το κόστος αγοράς ή μίσθωσης του ακινήτου καθώς και η κίνηση της αγοράς.

mon-kulur-alusida-franchise-logo

Με τη βοήθεια της έμπειρης ομάδας του Mon Kulur κάθε νέο κατάστημα ανοίγει τις πόρτες του μέσα σε δύο μήνες. Οι αναλυτικές οδηγίες για την κατασκευή, τη διαμόρφωση και τον σχεδιασμό του νέου χώρου εξασφαλίζουν την αναπαραγωγή της ενιαίας και ξεκάθαρης ταυτότητας του Mon Kulur εσωτερικά και εξωτερικά.

Ο franchisee έχει τη δυνατότητα να επιλέξει να δουλέψει με δικό του συνεργείο, εφόσον το επιθυμεί, ενώ μπορεί να επωφεληθεί από τις σταθερές συνεργασίες της μητρικής εταιρείας με προμηθευτές του απαραίτητου εξοπλισμού.

Φυσικά, υπάρχει και η δυνατότητα της παράδοσης του νέου καταστήματος με το κλειδί στο χέρι, μία επιλογή που «λύνει» τα χέρια του franchisee.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR