Νέο κατάστημα franchise Fylliana στο Ίλιον

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 09 Οκτωβρίου 2020
Νέο κατάστημα franchise Fylliana στο Ίλιον

Η Fylliana έχει μπει δυναμικά στον χώρο του franchising και μας συστήνει το τρίτο κατά σειρά κατάστημα franchise στο Ίλιον, σε συνεργασία με τη ΤΗΕ FRANCHISE CO. τη μεγαλύτερη εταιρεία συμβούλων franchise της Ελλάδας!

fylliana franchise ilion epipla

Το δίκτυο Fylliana αριθμεί μέχρι στιγμής 2 καταστήματα franchise στην Κατερίνη, τη Λάρισα και το Ίλιον, καθώς και 80 shop in shop σε όλη την Ελλάδα!

fylliana franchise ilion epipla1

Έπιπλα, διακοσμητικά, υφάσματα, κάδρα, φωτιστικά και ό,τι αφορά τη διακόσμηση και ανανέωση του χώρου αποτελούν την ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων των καταστημάτων Fylliana-Inspired Spaces.

Τα καταστήματα Fylliana ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών, σε έναν χώρο εξυπηρέτησης υψηλών προδιαγραφών, με ισχυρή και αναγνωρίσιμη εταιρική ταυτότητα. Έπιπλα επιλεγμένα, ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες στιλιστικές τάσεις και  πλαισιώνονται από μοναδικά διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα, συνθέτοντας προσεγμένες life-style διακοσμητικές προτάσεις, σε ιδανική σχέση ποιότητας-τιμής.

fylliana franchise ilion bed concept

Σε μια ολοένα πιο ανταγωνιστική αγορά με αυξημένες απαιτήσεις, η Fylliana αποσκοπεί στη δημιουργία ενός δικτύου συνεργαζόμενων καταστημάτων λιανικής που να λειτουργεί ως δεμένη οικογένεια, αγγίζοντας κάθε ελληνικό σπίτι με τις ιδανικές επιλογές εσωτερικής διακόσμησης.

Η Fylliana επενδύει στρατηγικά στο λιανεμπόριο και σε συνεργασίες franchise που επιταχύνουν την ανάπτυξη, βάσει του σχεδίου δράσης με αξιόλογους επιχειρηματίες που μοιράζονται το όραμα και τις αξίες της και τις εκφράζουν σε όλα τα επίπεδα της επιχειρηματικής  δραστηριότητας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

FYLLIANA