Νέο Hans & Gretel στο Golden Hall

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 14 Νοεμβρίου 2018
Νέο Hans & Gretel στο Golden Hall

Το μοναδικό θεματικό κατάστημα της Ελλάδας, το Hans & Gretel, αποκτά νέο κατάστημα! Μετά την επιτυχία του πρώτου καταστήματος στο πιο εμπορικό σημείο της πρωτεύουσας, ένα νέο sweet & candy factory ανοίγει τις πόρτες του στο Golden Hall.

Στο καινούριο σημείο του δικτύου, μικρά και … μεγάλα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο με όχημα τα πιο εντυπωσιακά γλυκίσματα και να ζήσουν το δικό τους παραμύθι. Μυρωδάτα chimney cake, αφράτες bubble waffles, παγωτά, ζαχαρωτά, σοκολάτες και πολλά ακόμα λαχταριστά προϊόντα δημιουργούν ένα κατάστημα μοναδικό και κερδοφόρο που προσφέρει μαγικές εμπειρίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

Με τη συμβολή της THE FRANCHISE CO. – Σύμβουλοι επιχειρήσεων franchise, το θεματικό Hans & Gretel εξαπλώνεται με γρήγορους ρυθμούς. 2 ακόμη καταστήματα αναμένεται να ανοίξουν σύντομα στην Ελλάδα, ενώ θα ακολουθήσει και η Κύπρος με 2 δικά της Hans & Gretel.

Με ισχυρό brand, τυποποιημένες διαδικασίες και ευέλικτο μοντέλο με 5 διαφορετικούς τύπους καταστημάτων, η Hans & Gretel δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για ένα επιτυχημένο franchise και αναπτύσσεται σε Ελλάδα και Κύπρο σκορπώντας μαγεία και χαμόγελα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

HANS & GRETEL