Νέο flagship γυμναστήριο ALTERLIFE στη Θεσσαλονίκη

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 05 Ιουνίου 2024
Νέο flagship γυμναστήριο ALTERLIFE στη Θεσσαλονίκη

Ένα νέο flagship γυμναστήριο ALTERLIFE άνοιξε τις πόρτες του στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην οδό Τσιμισκή 18, έναν από τους πιο γνωστούς και ιστορικούς δρόμους της συμπρωτεύουσας. Η ALTERLIFE θα ανοίξει τον Ιούνιο έναν νέο, υπερσύγχρονο χώρο εκγύμνασης, στην καρδιά της πόλης. Πρόκειται για έναν ολοκαίνουργιο και πλήρως ανακαινισμένο χώρο 2.000 τετραγωνικών μέτρων, με υπερσύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και τις κορυφαίες υπηρεσίες. Tα μέλη του δικτύου θα μπορούν να απολαύσουν: χώρο open gym, με ελεύθερα βάρη, όργανα, μηχανήματα δύναμης και αερόβια μηχανήματα, αίθουσες Pilates με κρεβάτια reformer και Cadillac Functional training, Cross training, Υπηρεσία Διατροφολόγου και Συμβουλευτικές υπηρεσίες (προπονητικό πλάνο σχεδιασμένο με βάση τις ανάγκες του μέλους και προσανατολισμένο στους στόχους του).

Ο κ. Δημήτρης Καρακίτσιος, διευθυντής λειτουργίας της αλυσίδας για τη Βόρεια Ελλάδα, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την 12η τοποθεσία στην Θεσσαλονίκη μας. Τα γυμναστήρια της ALTERLIFE απευθύνονται σε όλους, από κάποιον που αρχίζει τώρα το ταξίδι του γυμναστική μέχρι επαγγελματίες αθλητές. Για αυτό τον λόγο δίνουμε την δυνατότητα να έρθουν οι ασκούμενοι δωρεάν για έναν μήνα να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες μας!».

Η ALTERLIFE έχοντας ήδη 85 γυμναστήρια σε όλη την Ελλάδα, πάνω από 120.000 μέλη και απασχολώντας περισσότερους από 1000 γυμναστές, στόχο έχει να προσφέρει σε κάθε προπόνηση την απόλυτη FITNESS EXCELLENCE εμπειρία. Με χώρους υψηλού επιπέδου και γυμναστές που θα βοηθήσουν κάθε ασκούμενο να πετύχει τους στόχους του.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ALTERLIFE