Τα McDonald’s επεκτείνονται με νέο σημείο στο Χαϊδάρι

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 22 Δεκεμβρίου 2023
Τα McDonald’s επεκτείνονται με νέο σημείο στο Χαϊδάρι

Η Premier Capital Ελλάς άνοιξε νέο εστιατόριο McDonald’s στο Χαϊδάρι, συνεχίζοντας το επενδυτικό πρόγραμμα για το δίκτυο στην Ελλάδα. Το νέο κατάστημα άνοιξε στις 18 Δεκεμβρίου 2023, στη Λεωφόρο Αθηνών 197, και πρόκειται για το 32ο εστιατόριο McDonald’s που λειτουργεί η εταιρεία. Σύμφωνα με ανακοίνωση, η επένδυση για το εστιατόριο ανήλθε σε 1,98 εκατ. ευρώ, δημιουργώντας 55 νέες θέσεις εργασίας.

Το εστιατόριο McDonald’s στο Χαϊδάρι ενσωματώνει όλες τις ψηφιακές καινοτομίες που ενισχύουν την εμπειρία του πελάτη. Συγκεκριμένα, λειτουργούν τρία διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks): οι καινοτόμες ψηφιακές οθόνες που χειρίζεται προσωπικά ο επισκέπτης του προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία στην επιλογή και τον έλεγχο της παραγγελίας του. Το εστιατόριο διαθέτει επίσης υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service), χώρο στάθμευσης, 24ωρη υπηρεσία Drive Thru, καθώς και υπηρεσία McDelivery.

Επιπλέον, στο εστιατόριο στο Χαϊδάρι είναι διαθέσιμη η νέα υπηρεσία παραγγελίας και πληρωμής από το κινητό (Mobile Order & Pay). Οι επισκέπτες μπορούν να παραγγέλνουν και να πληρώνουν εύκολα και γρήγορα από το κινητό τους μέσω της εφαρμογής McDonald’s app και να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους προϊόντα McDonald’s, αφού παραλάβουν την παραγγελία τους από το ταμείο (για dine-in και takeaway), με την υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service) ή από το McDrive.

McDonald's κατάστημα

Mancinelli: Επένδυση στην αγορά και στο δίκτυο McDonald’s

Σύμφωνα με τη Simona Mancinelli, Managing Director της Premier Capital Ελλάς και διαχειρίστρια της McDonald’s στην Ελλάδα, «με το νέο αυτό εστιατόριο αποδεικνύουμε τη δέσμευσή μας να επενδύουμε στην αγορά και το δίκτυό μας, να απασχολούμε και να εκπαιδεύουμε εκατοντάδες ανθρώπους και να προσφέρουμε καλό φαγητό, γρήγορα, με εξαιρετική αξία και ευκολία σε εκατομμύρια καταναλωτές. Καθώς φέρνουμε το θρυλικό brand McDonald’s κοντά σε περισσότερους καταναλωτές, προσφέρουμε σταθερή αξία και ευκολία μέσω των υπηρεσιών McDrive, McDelivery και των ψηφιακών καναλιών μας, συμπεριλαμβανομένης και της εφαρμογής McDonald’s Αpp».

Αξίζει να αναφερθεί ότι από το 2011, που ανέλαβε ως Developmental Licencee της McDonald’s στην Ελλάδα, η Premier Capital Ελλάς έχει επενδύσει περισσότερα από 41,3 εκατ. ευρώ για το άνοιγμα νέων εστιατορίων, την ανακαίνιση υφιστάμενων καθώς και την αναβάθμιση των υποδομών και της τεχνολογίας σε ολόκληρο το δίκτυό της.