Νέο εκπαιδευτήριο εν-τάξη στο Ίλιον

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 23 Δεκεμβρίου 2020
Νέο εκπαιδευτήριο εν-τάξη στο Ίλιον

Με μεγάλη χαρά ο Όμιλος εν-τάξη ανακοίνωσε την ίδρυση ακόμη ενός εκπαιδευτηρίου επί της οδού Ιδομενέως και Νέστορος στο Ίλιον! Τη διεύθυνση αναλαμβάνει ο Βασίλης Ρίζος, φιλόλογος στο επάγγελμα, ο οποίος τα τελευταία 20 χρόνια έχει οδηγήσει εκατοντάδες μαθητές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το νέο εκπαιδευτήριο αναμένεται να λειτουργήσει τον Απρίλιο του 2021.

en-taksi-franchise-frontistirio-ilion

Στη φωτογραφία: Στράτος Σαββόπουλος, Υπεύθυνος Ανάπτυξης, Βασίλης Ρίζος, Franchisee στο ίλιον και Γιώργος Τερζάκης, Διευθύνων Σύμβουλος των εν-τάξη.

O Όμιλος εν-τάξη, με εκπαιδευτήρια σε Αμφιάλη, Βύρωνα, Γλυφάδα, Δραπετσώνα, Κοζάνη, Κορυδαλλό, Λάρισα, Πειραιά, Περιστέρι (2), Χαϊδάρι και Χαλάνδρι, αποτελεί ένα δυναμικό brand στον χώρο της εκπαίδευσης. Παράλληλα, διατηρώντας την ταυτότητα των φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης, ο Όμιλος αριθμεί 4 κέντρα ξένων γλωσσών στο Χαϊδάρι, τον Κορυδαλλό, τη Νέα Ζωή Περιστερίου και την Κοζάνη.

en-raksi-franchise-frontistiria-mathites

Σε περιόδους οικονομικής και κοινωνικής ρευστότητας, η εκπαίδευση αποτελεί διαχρονικά το σπουδαιότερο εφόδιο απέναντι στην επαγγελματική ανασφάλεια. Ο Γιώργος Τερζάκης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου εν-τάξη αναφέρει: «Κάθε νέος franchisee, σε αυτό το ιδιόρρυθμο κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι, θα πρέπει να έχει καταλήξει τι ακριβώς αναζητά και ποιος είναι ο στόχος του. Από εκεί και έπειτα, είναι πρωταρχική ανάγκη να ελέγξει την επιχειρηματική πρόταση του franchisor σε τέτοιο επίπεδο, που να μπορεί με ευκολία ο ίδιος να κατανοήσει. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τον μέσο χρόνο απόσβεσης της επένδυσής μας αλλά και το ποσοστό επιτυχίας ανά εκπαιδευτήριο. Ο υποψήφιος συνεργάτης θα πρέπει να επιλέξει έναν επαγγελματικό χώρο που να εμπνέει, να δημιουργεί ασφάλεια, να διέπεται από απλούς κώδικες επικοινωνίας και εν κατακλείδι, να δείχνει σεβασμό στο όραμά του».

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΕΝ-ΤΑΞΗ