Νέο Coffee Berry στην Κυψέλη

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 10 Ιανουαρίου 2023
Νέο Coffee Berry στην Κυψέλη

Το Coffee Berry συνεχίζει την υλοποίηση του επενδυτικού πλάνου, με τη δημιουργία ακόμη ενός καταστήματος στην Κυψέλη (Πλ. Κανάρη και Κρίσσης 2). Έτσι οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν καθημερινά τα γευστικά προϊόντα της επιχείρησης.

Μεγαλώνει, λοιπόν, ακόμα περισσότερο η οικογένεια του Coffee Berry, που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Είναι χαρακτηριστικό ότι υπάρχουν περισσότερα από 180 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο, κάτι που φανερώνει την εντυπωσιακή ανάπτυξη του δικτύου τα τελευταία χρόνια.

Η εταιρεία προσφέρει speciality coffee με ποικιλίες από Κένυα, Αιθιοπία, Κόστα Ρίκα, Παναμά και άλλες χώρες προέλευσης. Παράλληλα στο προϊοντικό μείγμα περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, μεγάλη ποικιλία Ξηρών Καρπών και Αποξηραμένων Φρούτων, Βιολογικά προϊόντα, Προϊόντα Sugar Free και Hyper Foods, Σοκολάτες, επιλεγμένες ποικιλίες Τσαγιού και Snacks.

Στο Coffee Berry απονεμήθηκε το βραβείο GOLD WINNER COFFEE & SNACK FRANCHISE, στα The Franchise Success Awards 2022, για τις καλές πρακτικές στο franchising στον κλάδο της καφεστίασης καθώς και στην επιχειρηματική κοινότητα συνολικά.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

COFFEE BERRY