Νέο Coffee Berry στην Καλαμαριά

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 15 Δεκεμβρίου 2022
Νέο Coffee Berry στην Καλαμαριά

Μεγαλώνει ακόμα περισσότερο η οικογένεια του Coffee Berry, με τη δημιουργία ακόμα ενός καταστήματος στην Καλαμαριά (Μεταμορφώσεως 3). Συνεχίζεται έτσι το επενδυτικό πλάνο της αλυσίδας που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, με τα γευστικά προϊόντα που παρέχει.

Πιο συγκεκριμένα, το Coffee Berry προσφέρει speciality coffee με ποικιλίες από Κένυα, Αιθιοπία, Κόστα Ρίκα, Παναμά και άλλες χώρες προέλευσης. Παράλληλα στο προϊοντικό μείγμα περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, μεγάλη ποικιλία ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων, βιολογικά προϊόντα, προϊόντα sugar free και hyper foods, σοκολάτες, επιλεγμένες ποικιλίες τσαγιού και snacks.

Το Coffee Berry, με πάνω από 180 καταστήματα σε Ελλάδα σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο, παρουσιάζει μια από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις στην κατηγορία Coffee & Snack. Το γεγονός αυτό φανερώνεται από την εντυπωσιακή ανάπτυξη του δικτύου τα τελευταία χρόνια, σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά.

Στο Coffee Berry απονεμήθηκε το βραβείο GOLD WINNER COFFEE & SNACK FRANCHISE, στα The Franchise Success Awards 2022, για τις καλές πρακτικές στο franchising στον κλάδο της καφεστίασης καθώς και στην επιχειρηματική κοινότητα συνολικά.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

COFFEE BERRY