Νέο Baristas σύντομα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 23 Σεπτεμβρίου 2020
Νέο Baristas σύντομα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το δίκτυο Baristas επεκτείνεται και σε λίγες μέρες θα συστήσει στο κοινό το νέο του κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! Το brand Baristas φημίζεται για τον εξαιρετικής ποιότητας καφέ και τη μεγάλη γκάμα από γλυκά και αλμυρά σνακ, παρασκευασμένα από επώνυμες πρώτες ύλες.

baristas-franchise-coffee

Όλα τα καταστήματα Baristas ξεχωρίζουν για το μινιμαλιστικό τους ύφος. Ο χώρος των καταστημάτων αποπνέει βιομηχανική αισθητική, η οποία επιτυγχάνεται με τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες, τα ζεστά χρώματα της επίπλωσης, καθώς κι ορισμένα vintage διακοσμητικά στοιχεία που δίνουν στα σημεία του δικτύου μια αύρα εξίσου μοναδική με τον καφέ που προσφέρουν.

baristas-franchise4

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το καλοντυμένο κι ευχάριστο προσωπικό, το μεγάλο Coffee Station με την Delacorte μηχανή, τους 3 μύλους άλεσης και τη μεγάλη γκάμα προϊόντων, εξυψώνουν την αγοραστική εμπειρία, κάνοντάς τα Baristas προορισμό για τους λάτρεις του εκλεκτού καφέ και του ποιοτικού σνακ.

baristas-franchise-larisa-snacks

Η χαμηλή επένδυση που επιτυγχάνεται διότι ο εξοπλισμός διατίθεται μέσω χρησιδανείου, ορίζει το Baristas ως μια εξαιρετικά value for money πρόταση franchise. Τα Baristas συστήθηκαν στο κοινό το 2014, στα Φάρσαλα και το 2019 ξεκίνησαν την ανάπτυξη μέσω συνεργασιών franchise, με πρώτο σταθμό τον Βόλο. Σήμερα, το δίκτυο έχει παρουσία σε Φάρσαλα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Σέρρες, Βόλο, Λάρισα, Νέα Σμύρνη, Καλαμαριά και Μενίδι, ενώ νέα ανοίγματα βρίσκονται προ των πυλών και θα ανακοινωθούν σύντομα!

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Baristas, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BARISTAS